Sigarayı bıraktı, bıraktırdı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kendisi gibi personeline de sigarayı bıraktırdı.

28 Kasım 2019 Perşembe 13:55
Sigarayı bıraktı, bıraktırdı

Yaklaşık 4 ay önce açık kalp ameliyatı olan ve o günden itibaren sigara kullanmayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, kendisi gibi personeline de sigarayı bıraktırdı.
Serkan Şansever imzalı habere göre, 11 Temmuz tarihinde geçirdiği rahatsızlık sonucu by-pass ameliyatı olan ve o günden itibaren sigarayı bırakan Başkan Abdulkadir Şahiner, kendisi gibi 10 personeline de sigarayı bıraktırdı. Sigarayı bırakan Başkan Abdulkadir Şahiner’in çağrısına kulak veren personeli de, sigarayı bırakmaya karar verdiler.

Aralarında Başkan yardımcısı Bahri Sezen’in de bulunduğu 10 belediye personeli sigarayı bırakarak örnek bir davranış sergiledi.

Rahatsızlığından sonra kendisinin sigarayı hiç içmediğini ve personeline de sigarayı bırakması noktasında telkinde bulunduğunu söyleyen Başkan Şahiner, “Personelim de beni kırmayarak sigarayı bırakmaya dair kararlılık gösterdiler. Aralarında Başkan yardımcımın da bulunduğu yaklaşık 10 kişi sigarayı bıraktı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.