Sokak sokak yürüyüp dikkat çektiler

Çorum’un Kargı ilçesinde öğrenciler, ellerindeki dövizlerle sokak sokak yürüyerek sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekti.

04 Mart 2022 Cuma 22:01

Çorum’un Kargı ilçesinde öğrenciler, ellerindeki dövizlerle sokak sokak yürüyerek sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekti.

Çorum'un Kargı ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Yeşilay Haftasında sigara ve alkol bağımlılığına ilginç bir etkinlikle dikkat çekti. Toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmak isteyen öğrenci ve öğretmenler ellerine aldıkları bilgilendirici dövizler ilçede sokak sokak gezerek, “Sağlıklı yaşam için hareket et” sloganları attı.

Yürüyüş sırasında Kargı İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı polis ekipleri yol güvenliğini sağladılar. Öğrenciler vatandaşlara alkol ve sigaranın zararlarıyla ilgili bilgilerin bulunduğu broşürler dağıttı.

Son Güncelleme: 05.03.2022 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.