Spor salonunda Cuma namazı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bu hafta Cuma namazı spor salonunda kılındı.

19 Haziran 2020 Cuma 14:09
Spor salonunda Cuma namazı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bu hafta Cuma namazı, havanın yağışlı olması nedeniyle camilerde ve Mahmut Atalay Spor Salonu’nda kılındı.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda açık alanlarda kılınması planlanan Cuma Namazı camilerde ve Mahmut Atalay kapalı spor salonunda eda edildi.

Sungurlu’da belirlenen noktalardan biri olan Mahmut Atalay Spor Salonu’nda namaz öncesi sosyal mesafeler belirlendi. Vatandaşlar kendi getirdikleri seccadeler ile namaz kıldı.

Polis ekipleri namaz için gelenlere uyarılarda bulunurken, maskesiz ve seccadesiz kimseyi alana almadı. Kılınan namazın ardından yine kontrollü mesafeye göre alandan çıkış yapıldı.

Son Güncelleme: 19.06.2020 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165