Tabip Odası yönetimi değişti

Çorum Tabip Odası’nın yönetimi yenilendi. Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak’ın odanın yeni başkanı olması bekleniyor.

19 Nisan 2022 Salı 13:42
Tabip Odası yönetimi değişti

Çorum Tabip Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı hafta sonu gerçekleştirildi. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda iki gün süren kongrenin ilk günü genel kurul, ikinci günü seçimler yapıldı. Cumartesi günü yapılan genel kurulun divan başkanlığını İlker Uzeli yaparken, divan üyeliğini ise Özgür Koçak ile Eşref Şenay yaptı.

Genel kurulun ilk gününde faaliyet raporları ve 2022-2023 dönemi tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Pazar günkü toplantıda ise yönetim kurulunun seçimine geçildi.

Seçimde Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak ile Dr. İlker Uzeli başkanlığında oluşturulan iki liste yarıştı. Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesine Dr. Veli Nayman, Doç. Dr. Musa Ekici, Uzm. Dr. Aziz Cengiz girerken, diğer listeden sadece Dr. İlker Uzeli seçildi.

Onur Kurulu ise Doç. Dr. Ümit Görkem, Uzm. Dr. Celal Arslan, Uzm. Dr. Erol Uysal ve Uzm. Dr. Seyfettin Yıldırım’dan oluştu. Dr. Mesut Yetkin, Dr. Selçuk Önce ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan Ayaz denetleme kurulunda yer alırken, Uzm. Dr. Şahatayi Şahin, Prof. Dr. Yusuf Karavelioğlu, Doç. Dr. Murat Kendirci, Uzm Dr. Zafer Boyacıoğlu ve Dr Cengiz Keleş Büyük Kongre Delegeleri oldu.

 Çarşamba günü İl Seçim Kurulu’ndan mazbata alınmasından sonra, ilk yönetim kurulu toplantısında Dr. Öğretim Üyesi Özgür Koçak’ın odanın yeni başkanı olarak seçilmesi ve devir teslimin gerçekleşmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.04.2022 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.