Tek tek bilgilendiriyor

Çorum'un İskilip İlçesi Belediye Başkanı Ali Sülük, esnafları gezerek Koranavirüs salgın riskine karşı bilgilendirdi.

28 Mart 2020 Cumartesi 00:13
Tek tek bilgilendiriyor

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, esnafları gezerek Koranavirüs salgın riskine karşı bilgilendirdi.
Özellikle market ve fırınlarda incelemelerde bulunan Başkan Ali Sülük, esnaflara kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Aynı zamanda gıda kontrolörü de olan Başkan Sülük, hijyen kuralları, sosyal mesafe ve Sağlık Bakanlığının salgınla mücadele çalışmaları kapsamında hazırlamış olduğu kullarla ilgili esnaflara bilgi verdi.
Market, fırın gibi işyerlerini gezerek, vatandaşları ve esnafları koranavirüs salgın riskine karşı, bilgilendirdiklerini dile getiren Başkan Sülük, “Uyulması gereken kurallar hakkında hemşerilerimizi bilgilendirdim. Koranavirüs salgını bitene kadar, halkımızın zarar görmemesi için, kurallara uyarak bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatmak ülküsü ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 28.03.2020 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2020-03-28 16:06:48

Tarım bakanı olması gereken başkan.
İskilip bağlık bahçelik. Bahçeli birleştirip rıza ile ceviz, kiraz, vişni kayısı (bodur) üretimi yapıp. Üzümü harika pekmez sirke de marka naline getirebilir. Anons yapıp rızaen bahçe birleştinme yapılmayı düşünülüyor diye anons yapılsa genelde yaşlı insanlar çoğu rıza verir. Tüm ilçe hareketlenir. Kooperatif türü birleşme.