Tıp Fakültesi binası için yeni gelişme

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası için ödenek tahsisi yapıldığını, binanın yapımının ihale edileceğini açıkladı.

02 Şubat 2020 Pazar 15:18
Tıp Fakültesi binası için yeni gelişme

AK Parti teşkilat yöneticilerinin düzenlediği basın toplantısında yerel ve genel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası için ödenek tahsisi yapıldığını, binanın yapımının ihale edileceğini açıkladı.

Yunan milletvekilinin bayrağımıza yaptığı çirkin saldırıya Ceylan, ‘Âdi, şerefsiz, haysiyetsiz’ sözleriyle tepki gösterdi. Libya tezkeresinin Doğu Akdeniz’de oyunları bozduğunu belirten Ceylan, terörle mücadeleye genel bütçeden 2 milyon dolar ayırarak yurt içinde teröristleri etkisiz hale getirdiklerini, Suriye’ye girerek Türkiye’nin menfaatlerini koruduklarını ifade etti.

SÖZ VERİLEN YATIRIMLARA DAİR AÇIKLAMA

Çorum’a yapılan tüm hizmet ve yatırımlara karşı gelişen, zaman içinde doğal olarak yeni ihtiyaçların da gündeme geldiğini vurgulayan Ceylan, “Devlet Hastanesi’ni 200 yataklı olarak açacağız. 20 gün içinde Onkoloji Merkezi’nin temelini atacağız. Hastası olup ta beni aramayana vebal olsun. Telefonumu veriyorum.Yeni şehir stadını açıyoruz. Ulaştırma Bakanı ile görüşerek hastane önüne battı-çıktı kavşağı yapacağız.  Bu hafta Ulaştırma Bakanı ile tekrar görüşeceğiz. Hastane girişindeki otobüs durakları arka tarafa alınacak. Hastaneye hasta girişi yine arka taraftan olacak. Tabi bunlar geçici tedbirler. Esas olan battı-çıktı kavşağı yapmaktır. Diş Hastanesi’ni yapacağız. Bazı bakanlarımız Çorum’a gelecek.” diye konuştu.

DİŞ HASTANESİ DİŞ HEKİMLİĞİNE ENGEL DEĞİL

Habercim19’dan Mustafa Demirer’in üniversite tıp fakültesi binası, diş hekimliği fakültesi, veterinerlik fakültesi, diş hastanesi, İskilip MYO binası, hastane önü dalma kavşak, çevre yolu ve polis meslek yüksek okuluna dair sorularını cevaplandıran Ceylan, Hitit Üniversitesi’nin Osmancık, Alaca, Sungurlu, Kargı ve Bayat’ta binaların olduğunu, İskilip MYO için de gerekeni yapacaklarını, Tıp Fakültesi binasını ihale edeceklerini, Diş Hastanesi’ni yapacaklarını, Veterinerlik Fakültesi’nin açılmasını arzu ettiklerini belirterek, “Diş Hekimliği Fakültesi’ni Sayın Reha Bey’in döneminde birlikte çıkardık. Şu anda Diş Hekimliği Fakültesi yeni Rektör’ün uhdesindedir. Yeni Rektör’ün tıp fakültesinin rayına oturmasından sonra diğer fakülteleri değerlendirme fikri var. Ancak Diş Hastanesi’nin yapılması Diş Hekimliği Fakültesi’nin önünde bir engel değil. Tıpkı Tıp Fakültesi’nde uyguladığımız ve başarılı sonuçlar elde ettiğimiz afiliasyonu Diş Hekimliği Fakültesi’nde de hayata geçirirsek her şey güzel olur.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 03.02.2020 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu 2020-02-02 22:53:56

Reha beyi istediğiniz yere çekiyordunuz, gel Reha git Reha, poz verelim Reha!!! Şimdi yemiyor mu yeni rektör sizi takmıyor demiii, adam akıllı ciddiye alınacak tipler değilsiniz!.

Misafir Avatar
Dün Dünde Kaldı 2020-02-03 08:52:06 @Doğrucu

Artık eskiyi bırakalım. Beğenmediğiniz adam, ilk 10'da, Tıp Fakültesiyle, Diş FAkültesiyle, Teknokentiyle bıraktı üniversiteyi. Bakalım bu yöntemle nereye uçacak üniversite, göreceğeiz. Belki olayların gerisinde yatan gerçekleri de göreceğiz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Rafet 2020-02-02 19:50:44

Hükümet inşaat faaliyetlerini 3 yıl askıya aldı . %75 bitmiş işlere devam diyor, Diğerleri bekleyecekmiş . Bunlar kendi kendine oynuyorlar . Bari yalan söylemeyin .

Avatar
Ahmet 2020-02-02 22:33:30

Çorum'un çok daha öncelikli mescid, cami gibi ihtiyaçları var, her sokak başına mescit yapılmalı, namaz evde kılınmıyor. Tıp fakültesi de neymiş, kadere mi karşı geleceksiniz! Bir de hastanede sıra gelmiyor diye yakınırlar :)

Avatar
Çorumlu 2020-02-03 10:47:27

Siz önce Yapımı tamamlanmamış Çürüyen Yeni Belediye Binasını Tamamlayın.Boş Laflar Bunlar

Avatar
Battı -çıktı 2020-02-03 03:11:59

Vekilim ne güzel söylemiş battı çıktı diye hay maşAllah. Gerçekten battık çıkamıyoruz.

Avatar
Celalettin Rumi 2020-02-03 06:31:33

Yeni Çorum projesi ne zaman başlanacak ?

Avatar
Başkan bey 2020-02-03 23:23:24

Çorumu başkan, turkiyeyi reis batırdı

Avatar
Karar ver 2020-02-07 15:19:03

Yeni hastane karşısına evmi, dükkanımı, fakülte mi olacak bı karar verin.