Toplu taşıma ve okullar için öneri

Çorum'da toplu taşıma ve okullarda koronavirüse karşı periyodik aralıklarla dezenfekte çalışması yapılması öneriliyor.

11 Mart 2020 Çarşamba 13:24
Toplu taşıma ve okullar için öneri

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüsünde Türkiye'de de ilk vaka görüldü.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülkemizde görülen ilk vakaya verilere göre erken tanı konulduğunu, virüsün bulaşmasının sınırlı olduğunu söyledi.
Konuya ilişkin önerilerini dile getiren okurlar da, Sağlık Bakanlığı’nın öncülüğünde Türkiye genelinde bir dizi tedbirlerin uzun süredir alındığını hatırlatarak, bu konuda Çorum’da toplu taşıma araçları ve okullarda dezenfekte yapılmasının önemine dikkat çektiler.
Vatandaşlar şehir içi toplu taşıma yapılan otobüsler, kapalı duraklar ve okullarda periyodik aralıklarla dezenfekte yapılmasının tedbir açısından faydalı olacağı görüşünü dile getiriyorlar.

Son Güncelleme: 11.03.2020 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2020-03-11 13:59:05

Doğru bir öneri ve istek. Belediye buna derhal el atmalı. Maalesef belediyeden böyle bir yaklaşım yok.Sanırım dertleride yok. Geç kalmadan gerekli önlemler alınmalı. Bireysel ve kurumsal olarak tetbirler alınmalıdır. B.Başkanını bizzat uyarınız. Teşekkürler...

Avatar
tolga 2020-03-11 16:15:25

Ben belediye başkanı olsaydım üniversitenin kimya mühendisliği bölümüyle ortaklaşa dezenfektan üretirdim.. toplu taşıma araçlarını, otogar, şehirlerarası otobüsleri, halkın yoğun olarak kullandığı yerleri hergün dezenfekte ettirirdim..

Avatar
A-L-İ 2020-03-11 21:33:36

BELEDİYE BAŞKANIN BÖYLE BİR DERDİ YOK SANIRIM O ALİ OLAN AKRABALARINI İŞE ALIYOR REKLAMCI AKRABALARINA İŞ VERDİYOR ŞÖFÖR YAPIYOR HALE AKRABA ALIYOR BOŞBOŞ KONUYOR HANEFİ ÖZDEMİR - FATİH ÖZCAN KARŞISINDA ERİYOR ELLERİM KIRILAYDI BUNA OY VERMEYEYDİM