Ünlü Profesör Çorum’a geldi

Yazar, şair, TV/Radyo programcısı ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar, Çorum'da konferans verdi.

30 Mart 2019 Cumartesi 18:25
Ünlü Profesör Çorum’a geldi

Yazar, şair, TV/Radyo programcısı ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar, Çorum Tabip Odası’nın davetlisi olarak Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda  ‘Merhamet’ Konulu bir konferans verdi.

Bazı insanların kendisine karşı çok acımasız olduğunu ve esas merhameti kendisine göstermekle başlaması gerektiğini anlatan Sayar, merhametli davranış biçimi arttıkça kişiler arasında yayılacağını, merhametli davranmanın karşıdaki insan anlamasa bile kişinin kendi psikolojik dünyasına olumlu anlam katacağını vurguladı. Koruyucu psikoloji, kendi kendine terapi, merhamet ve sufi psikolojisi alanlarında 25 kitabı ve bilimsel çalışmaları bulunan Prof. Dr. Kemal Sayar, dinleyicilere şu an dünyada yaşanan bir çok savaşın, saldırının, ölümlerin altında da merhametsizliğin yattığını anlattı..

Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Emrah Karadere’nin açılış konuşmasını yaptığı konferansa, Çorum Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Çağatay Çağlar ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Merve Tarhan, Dr. Okan Delikan ve Dr. İlker Uzeli’nin yanı sıra Sağlık Müdürü Op. Dr. Ömer Sobacı, müdür yardımcıları ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Koçak, bazı il ve ilçe başhekimleri dinleyici olarak katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rt 2019-03-30 19:24:53

Bravo size programı şimdi haberden öğrendik