Vakalarda azalmaya dikkat çekti

Çorum’un Sungurlu İlçe Kaymakamı Fath Görmüş, vakalarda azalışa dikkat çekti, tedbirin elden bırakılmaması için uyardı.

02 Ekim 2020 Cuma 14:55
Vakalarda azalmaya dikkat çekti

Çorum’un Sungurlu İlçe Kaymakamı Fath Görmüş, koronavrüs tedbrler kapsamında gerçekleştirilen denetmlere katılarak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanlığının taliumatıyla, Türkiye genelinde gerçekleştirilen koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler Sungurlu’da da tüm hızıyla devam ediyor. İçişler Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirler kapsamında yapılan denetimler Kaymakam Fatih Görmüş tarafından bizzat organze edilerek gerçekleştirildi.

İlçede alınan sıkı tedbirler ve gerçekleştirilen anlık denetimlerle vaka azalışlarına dikkat çeken Kaymakam Fath Görmüş, sosyal mesafe, maske kullanımı ve temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulundu. Görmüş, tedbirin hiçbir zaman elden bırakılmaması gerektiğini ve pandemi sürecinin hep birlikte el ele vererek daha hızlı bir şekilde atlatılacağının altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.