Vali bizzat uyardı

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum’da vaka sayılarının ülke ortalamasının üzerinde olduğuna dikkat çekti.

09 Haziran 2021 Çarşamba 14:19
Vali bizzat uyardı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haftalık vaka sayılarını açıkladı. Buna göre Çorum’da haftalık vaka sayısı yüz binde 73,38’den yüz binde 69.88’e geriledi.

Çorum’un vaka sayılarını değerlendiren Vali Mustafa Çiftçi, Çorum’daki rakamların ülke ortalamasının üzerinde olduğuna dikkat çekti. Vali Mustafa Çiftçi, “Sağlık Bakanımızın dün açıkladığı haftalık vaka rakamlarına göre ilimizde vaka sayıları yüz binde 69.88’e geriledi; ancak ülkemizde bu oran yüz binde 57.88. Bundan şunu anlamamız gerekiyor, ilimizde hala vaka oranları yüksek. Dolayısıyla tedbirlere dikkat etmemiz gerekiyor. Rehavete kapılmamak gerekiyor. İnşallah vaka sayılarından daha da düşmesini temenni ediyoruz. Tedbirlere dikkat etmemiz gerekiyor ki rakamları daha da alta çekebilelim. Daha da iyi günleri hep beraber görebilirim, bunu canı gönülden niyaz ediyorum.” dedi.

Kaynak; Çorum Web TV

Son Güncelleme: 09.06.2021 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALK 2021-06-09 14:25:37

spor salonları açık okullar açık her yer açık millet rahat tabikide artar

banner165