Vali'yi sınıfına davet etti

Çölyak Derneği yöneticilerinin Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaretine katılan Elif Dila, Vali Çiftçi'yi sınıflarına davet etti.

28 Kasım 2019 Perşembe 23:56
Vali'yi sınıfına davet etti

Çölyak Derneği yöneticileri Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Kesici, Ömer Yıldırım ve kızı Çölyaklı Elif Dila Yıldırım ile Kadir Demir katıldı.

TBMM, İçişleri Bakanlığı ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nde geçen hafta gerçekleştirilen görüşmeler hakkında Vali Çiftçi’ye bilgiler verildi. Daha sonra Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulu olarak gerçekleştirilen faaliyetler ve planlanan organizasyonlar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu ve derneğe destek talep edildi.

Çölyak Derneği’nin çalışmalarını takip ettiği ve destek verdiklerini belirten Vali Çiftçi, Çölyaklı Elif Dila Yıldırım ile yakından ilgilendi. Elif Dila’ya kitap seti hediye etti.

Vali Çiftçi, Elif Dila’nın sınıflarına ziyaret dav etine de olumlu karşılık verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.