Ve…Onkoloji Merkezi’nin temeli atılıyor

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine inşa edilme sözü verilen Onkoloji Merkezi'nin temelli atılıyor.

24 Ağustos 2020 Pazartesi 16:28
Ve…Onkoloji Merkezi’nin temeli atılıyor

Çorum'da  Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine inşa edilme sözü verilen Onkoloji Merkezi'nin temelinin atılacağı tarih belli oldu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yeni merkezin inşaatına ilişkin gelişmeleri değerlendirmek üzere bugün bir toplantı yaptı. Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Başkan Yardımcısı Ali Evlüce, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak katıldı.

Onkoloji Merkezi ile ilgili istişarelerin yapıldığı toplantıda 1 Eylül 2020 Salı günü saat 14.00'te Onkoloji Merkezi’nin temelinin atılması kararlaştırıldı.

Son Güncelleme: 14.10.2020 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önce birlik 2020-08-24 16:49:06

Herşeyden önce siyasette birlik beraberlik isteriz iki vekil ayrı bir vekil ayrı olmaz birlik beraberlik şart

banner165