Veterinerler taleplerini sıraladı

Çorum Veteriner Hekimler Odası yönetimi Belediye Başkanı Aşgın'ı ziyaretlerinde meslek mensuplarının beklenti ve taleplerini sıraladı.

04 Haziran 2020 Perşembe 22:16
Veterinerler taleplerini sıraladı

Çorum Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Veteriner hekimler, Çorum’da hayvancılık, süt tüketiminin artırılmasına yönelik çalışmalar, tüm dünyayı saran COVİD-19 salgını ve diğer zoonoz hastalıklarda mesleğin çalışmaları, mücadelesini aktardılar

Tek sağlık konseptinde veteriner hekimliğinin vazgeçilmez unsuru olduğu, sağlık çalışanı olmalarına rağmen sağlıkçıların faydalandığı hakların veteriner hekimlere de verilmesi ile sağlıkta şiddet yasasına meslek mensuplarının dahil edilmesine destek olması ve katıldıkları platformlarda dile getirmeleri istendi.

Son Güncelleme: 04.06.2020 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-06-04 23:25:58

İlçede gelişigüzel köpekler, kediler gezmekte. Haycan severim ancak çoçuklar aylardır yasaklı dışarı çıkartmak istiyorum dışarılar köpek dolu. Gerçi belediye topluyor gene çok dışarılarda.
Bir çözüm bulunmalı.

Avatar
Corum-lu 2020-06-05 08:04:22

Unutlmamalı ki; Beşeri Hekimler insanları, Veretiner Hekimler tüm insanlığı tedavi eder. Veteriner Hekimler de birer sağlık çalışanıdır ve tüm sağlık çalışanı haklarından faydalanmalıdır.

banner165