Yağmur kök hücre bekliyor

Yağmur sağlığına kavuşmak için kök hücre bekliyor.

17 Mayıs 2021 Pazartesi 22:42
Yağmur kök hücre bekliyor

Çorum'da Zeynep ve İbrahim Acun çiftinin 9 yaşındaki çocukları Yağmur, 1.5 yıldır tedavi görüyor. Minik Acun Ailesi, kök hücre yardımı çağrısında bulundu.

HAYATA UMUT OLUN

İskilip merkezli yayın yapan bazı sosyal medya mecralarında yer alan bilgilere göre; Zeynep ve İbrahim Acun Çifti yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Kök hücre tedavisi ve kök hücre bekleyen hastalarımız için yardım çağrısında bulunmak istiyoruz. 9 yaşındaki minik yavrumuz gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Bizim milletimiz düşmüşüne her zaman destek oluş bir millettir. Bugün de çağrımıza kayıtsız kalmayacaklarını kök hücre bekleyen hastalarımıza umut olacaklarını düşünüyoruz. Halkımız ilik nakli veya kök hücre nakli denince ameliyatla alındığını düşünerek vermek istemiyor. Burada yapılan yanlışı düzeltmekte fayda olacak. Kızılay’a ya da sağlık kuruluşuna giderek; ‘Kök Hücre bağışında bulunmak istiyorum’ demeniz yeterli olacak. Sizlerden 3 tüp kan alınarak hayat bekleyenlere umut olacaksınız. Son olarak da, hayata tutunmak isteyen ne yazık ki, kök hücre bulunamaması yüzünden hayatlarını kaybeden minik yavrularımız ve hastalarımız için sizlerden ricamız; kök hücre bağışında bulunarak hayata umut olun.” dedi.

Son Güncelleme: 18.05.2021 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.