Yazlık evi olanlara çağrı

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarının kullanımına açarken, Çorumlular'a da çağrıda bulundu.

04 Nisan 2020 Cumartesi 19:26

Samsun'un Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev alan ve bulaşma riski nedeniyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına açtı.
Bölgedeki sezonluk konut sahiplerine de destek çağrısında bulunan Kangüleç, “Sağlık çalışanlarına sadece alkışlayarak destek olamayız. Atakum’da yazlık ve ikinci konutu bulunan tüm yurttaşları; evlerini Samsun’un doktorları, hemşireleri ve tüm sağlık personelinin kullanımına açmaya davet ediyorum” dedi.

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak dayanışmaya katkı sağlamak istediklerini belirten Kangüleç, “Samsun’un Atakum bölgesi, yazlıkçıların uğrak yerleri arasında bulunuyor. Burada çok sayıda yazlık ev mevcut. Sezon itibarıyla şu anda bu yazlık evler mobilyaları, ısınma sistemleri ile birlikte atıl vaziyette. Dubleks, tripleks ya da tek katlı bahçeli yapılardan oluşan bu evlerin her biri dört ya da altı kişiyi misafir edebilme olanağına sahip. Bu bölgede yazlık ev sahibi olan herkese bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Sağlıkçılara sadece alkışlayarak destek olamayız. Bu evleri sağlık personelinin barınma ihtiyacı için kullanıma açmalarını istiyoruz.Ayrıca Ordu, Trabzon, Çorum ve Tokatlılardan da destek bekliyoruz" ifadeleri kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 05.04.2020 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165