Yeni hastane böyle olacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yeni yapılacak hastanenin görsellerini paylaştı.

01 Mart 2023 Çarşamba 18:44
Yeni hastane böyle olacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, eski devlet hastanesi alanına yapılacak 200 yatak kapasiteli 2. basamak yeni  sağlık yatırımının görsellerini paylaştı.

Ceylan açıklamasında, dün bu sütunlarda duyurduğumuz yeni Devlet Hastanesi’nin 17 Mart’ta ihale edileceği bilgisini tekrarlarken, şöyle dedi:

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte sadece poliklinik hizmeti veren ‘eski devlet hastanesi’ tekrar Çorum’un sağlık sektörüne kazandırılıyor. 200 Yataklı 2. basamak hastane 17 Mart’ta Sağlık Bakanlığınca ihale edilecek.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki eski hastanemizin bulunduğu alanda yapılacak olan 200 yataklı B grubu devlet hastanemiz 2. Basamak Devlet Hastanesi tüm özelliklerini taşıyacak ayrıca bu alanda mevcut eski C Blok olarak adlandırılan binanın da güçlendirmesi yapılarak yataklı servis olarak hizmet vermesi sağlanacaktır. Yeni hastanemiz inşaat ihalesi  17.03.2023 tarihinde saat 10:00 da Sağlık Bakanlığı’mızca yapılacaktır. İhale sonrası en kısa sürede inşaatına başlanacak olup, Çorum halkına hizmete sunulması planlanmaktadır.”


 

Son Güncelleme: 01.03.2023 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çok katlı 2023-03-02 23:24:20

Gereksiz bir bina olmuş. Çok katlı olmasın diyor reis bunlarda hala çok katlı yapıyor.