Yeni temizlik modeli

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatı ile ilçede bazı ana caddelerde yeni temizlik modeli hayata geçiriliyor.

26 Aralık 2019 Perşembe 15:39
Yeni temizlik modeli

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatı doğrultusunda ana caddelerde çöp konteynırları tamamen kaldırılıyor.

Cadde ve sokakların darlığı, görüntü kirliliği ve koku gibi nedenlerle konteynırların kaldırılma kararının çıktığı ifade edilirken, başlatılan yeni uygulama ile Çorum Caddesi, Zübeyde hanım Caddesi ve Akşemsettin Caddesi’ndeki konteyner ve variller ortadan kaldırılacak.

Belediye Başkanı Ali Sülük, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Yeni uygulamada Sabah 7.30-9.30 arası ile akşam 18.00-21.00 arası gelecek olan çöp arabasına vatandaşların çöplerini bırakmasını rica ediyoruz. Çarşı içerisindeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırmak için, kırmızı güzergahtaki alanlarda yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Konteynırları kaldırarak, çöpünüzü aşağıdaki belirtilen saatlerde çıkarmanızı rica ediyoruz. Anlayışınıza sığınarak başlattığımız uygulama ile ana caddelerimiz rahatlayacak, kötü görüntü ortadan kalkacaktır. Uygulamanın işlevselliği hepimizin duyarlılığı ile sağlanacaktır. Çöpümüzü zamanında çıkararak uygulama başarı sağlayacaktır. Tüm halkımıza şimdiden teşekkür ederim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.