Yeni ünite hizmete başladı

Çorum'da Hasanpaşa Polikliniği’nde oluşturulan Fizik Tedavi Ünitesi Çorumlular’a hizmet vermeye başladı.

06 Ekim 2021 Çarşamba 11:01
Yeni ünite hizmete başladı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası olarak sağlık hizmeti sunulan Hasanpaşa Polikliniği’nde Fizik Tedavi Ünitesi Çorumlular’a hizmet vermeye başladı.

Hastanenin öz kaynakları ile kurulan fizik tedavi ünitesi, 18 adet tedavi kabini (4 adet odada 3 er tane, 1 odada 6 tane) ile günde yaklaşık 100 hastaya hizmet verecek şekilde tasarlandı.

Fizik tedavi ünitesinde 1 doktor polikliniği, 1 Fizyoterapist ve 4 Fizik Tedavi Teknikeri görev yapıyor.

Bel fıtığı, boyun fıtığı, gonartroz (disk kireçlenmesi), meniskopati, kalça kireçlenmesi, romatoid artrit vb. D grubu tanıların tedavilerinde tüm Çorum halkına hizmet veren FTR Ünitesi’nde poliklinikler hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında yapılıyor.

Bu hafta başından itibaren hizmet vermeye başlayan ünite, hastane merkez binabsında bulunan Fizik Tedavi Ünitesi ile koordineli olarak çalışıyor.

Son Güncelleme: 06.10.2021 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.