15 Temmuz hatıranızı buraya yazabilirsiniz

Herkes 15 Temmuz'a ilişkin hatıra ve fotoğraflarını bu sitede paylaşabilecek

12 Eylül 2017 Salı 14:48
15 Temmuz hatıranızı buraya yazabilirsiniz

AK Parti Genel Merkez ARGE Başkanlığı tarafından 15 Temmuz’u tarihe not düşmek için “
https://15temmuzhatiram.com/ “ isimli site hazırlanmıştır. Herkese açık olan bu sitede  sizler de 15 Temmuz hatıralarınızı paylaşabilirsiniz.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, tarihin kayıt alındığı sürece gelecek kuşaklar için kalıcı olacağını belirterek, "Kalıcılığı sağlamak, halkımızın demokrasi mücadelesini unutturmamak adına hepimizin tarihimize sahip çıkması gerekiyor.  Güçlü ülkeler tarihini kendi yazan ülkelerdir, bizler birlik ve beraberliğimizle kendi demokrasi tarihimizi kendimiz yazdık. Bu demokrasi tarihinin yanlı tarih yazıcılar tarafından değil kendi milletimizle dünya tarihinde yer almasını sağlamak hepimizin vatandaşlık görevidir." dedi. 


15 Temmuz hatıralarının bu sitede paylaşılabileceğini bildiren Demir, "Herkese açık olan bu sitede sizler de 15 Temmuz’ da meydanlardaki fotoğraflarınızı ve hatıralarınızı  yayınlayabilirsiniz.  Meydanlarda, demokrasi nöbetlerinde çektiğiniz fotoğraflarınız ve hikayeleri ile sizler de bu siteye katkıda bulunabilirsiniz. Şahitliğini yaptığımız bu demokrasi destanını geleceğe ulaştırmak hepimizin bu uğurda şehit olan, gazi olan demokrasi kahramanlarımıza karşı boynumuzun borcudur."  diye açıklamada bulundu.



Son Güncelleme: 12.09.2017 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165