15 vekil ne olacak?

CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 vekilin durumu merak konusu. Bu konuda herkes bir şeyler söylüyor. En son Muharrem Sarıkaya yazdı...

27 Nisan 2018 Cuma 10:37
15 vekil ne olacak?

YSK, "Seçime girebilir" kararını vermeden önce CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen 15 vekilin durumu merak ediliyor. Bu vekiller arasında hatırlanacağı üzere CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de bulunuyor.

Durumları merak edilen İYİ Parti’ye geçen 15 vekille ilgili son yazıyı Gazete Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya yazdı. Sarıkaya,  CHP'li kaynaklara dayandırarak 15 vekilin İYİ Parti'den ayrılıp CHP listelerinden aday olabileceğini yazdı.

CHP'den istifa edip İYİ PARTİ'ye katılan 15 vekilin durumu ile ilgili Muharrem Sarıkaya, Gazete Habertürk'teki köşesinde şunları yazdı:

"Muhalefet arasında yaşanan çatı aday arayışı sonuç vermeyip İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in de “20 milletvekiliyle değil, 100 bin imzayla aday olacağım” açıklaması, yeni bir gelişmenin kapısını araladı.

Seçime katılmasının önünü açmak ve Akşener’in adaylığını kolaylaştırmak amacıyla İYİ Parti’ye destek için giden CHP’nin 15 milletvekili, yuvaya dönecek.

CHP’nin etkin ismi, “Milletvekili aday listelerinin tesliminden hemen önce 15 arkadaşımız İYİ Parti’den ayrılır ve CHP listelerinden aday olurlar” dedi.

Tezcan da “Arkadaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” demekle yetindi.

Ankara’da siyaset baş döndüren hızıyla devam ediyor; “Bitti” denilen her şey yeni bir formülle canlanıyor..."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.