15 vekil ortada kaldı!

Yeni Şafak Gazetesi, aralarında Tufan Köse'nin de yer aldığı İYİ Parti'ye geçen 15 vekilin ortada kaldığını savundu

25 Nisan 2018 Çarşamba 10:24
15 vekil ortada kaldı!

CHP’den İYİ Parti’ye geçen ve aralarında Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin de bulunduğu 15 milletvekilinin ortada kaldığı iddia edildi.

Yeni Şafak Gazetesi’nde yar alan habere göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi’ne danışma gereği bile duymadan 15 milletvekilini hafta sonu 24 Haziran’daki potansiyel ortağı İyi Parti’yi kurtarma görevi verdi. Toplu transferin ardından söz konusu parti yıldırım hızıyla TBMM’de grup kurarken, eski CHP’li yeni İP’lilerin önceki gün 23 Nisan özel oturumunda yeni partileri yerine CHP sıralarında oturmaya devam etmesi dikkat çekti.

Gazetenin iddiasına göre, TBMM’nin sitesinde İP vekili olarak görünen isimler, partinin resmi internet sitesinde halen CHP milletvekili görünmeye devam ediyor. Bu 15 isim, sosyal medya hesaplarından da CHP vekilliklerini silmedi. Dünkü CHP grup toplantısına katılmayan vekiller sosyal medyadan “Kılıçdaroğlunesöyledi?” hastaghi ile Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında söylediği sözleri paylaştı. 15 isim önceki gün Meclis’te yapılan 23 Nisan özel oturumunda da İP yerine CHP sıralarında oturmuşlardı. Öte yandan CHP’deki gelecekleri belirsiz olan bu vekillerin Akşener tarafından aday gösterilmeyeceği konuşuluyor.

Son Güncelleme: 25.04.2018 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kağan 2018-04-25 15:10:42

yandaşlıklarının gereğini yapıyor yeni şafak. yaşasın demokrasi.

banner165