15 vekile ilk tepki!

İyi Parti'den CHP'ye geri dönen 15 vekile hükümetten ilk tepki geldi.

10 Mayıs 2018 Perşembe 14:57
15 vekile ilk tepki!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilinin CHP'ye geri dönmesini, "Demokrasi tarihimizin en kara lekesini CHP'nin siciline sürdünüz." şeklinde yorumladı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekilinin CHP'ye geri dönmesini, "Demokrasi tarihimizin en kara lekesini bu milletvekillerinin alnına, CHP'nin siciline sürdünüz. Öyle bir kara leke sürdünüz ki bunların alnını öperek o kara lekeyi çıkarmanız mümkün değil." şeklinde değerlendirdi.

Bilindiği üzere önce İyi Parti'ye geçen bugün de geri dönen 15 vekil arasında Çorum Milletvekili Tufan Köse de bulunuyor.

Kaynak:ahaber

Son Güncelleme: 30.01.2021 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cumhur 2018-05-10 16:45:56

Demokrasinin işlemesi için kimsenin yapamayacağını yapan milletvekillerinin adı Türk siyasetine altın harflerle yazılacaktır...