'16 seçimde olduğu gibi yine sandığa gömülecekler'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 7'li masanın 16 seçimde olduğu gibi yine sandığa gömüleceğini savundu.

27 Nisan 2023 Perşembe 22:18
'16 seçimde olduğu gibi yine sandığa gömülecekler'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 7’li masanın ülkenin bölünmesine gidecek kadar her yolu mübah görerek, koltuk sevdasına düştüğünü savunarak, “16 seçimde olduğu gib iyine sandığa gömülecekler.”dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “14 Mayıs seçimleri, Millet olarak Türkiye'nin, Ortadoğu’nun, gönül coğrafyamızın ve tüm mazlumların kaderinin belirleneceği tarihi bir seçim olacaktır. 14 Mayıs seçimleri, son kale Türkiye’nin kaderinin belirleneceği ve etkisi bir asır sürecek, önümüzdeki yüzyılın seçimi olacaktır. Bu seçim zillet ittifakından zafer müjdesi bekleyen dışardaki haçlılar ile AK Parti’den zafer bekleyen mazlum coğrafyaların seçimi olacaktır. Bu seçim PKK, FETÖ gibi bilumum terör örgütlerinin adaylarının seçimi ile Türkiye sevdalılarının ve ümmetin adayının seçimi olacaktır” ifadelerine yer verdi.

‘ERDOĞAN SON 20 YILDA HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin son 20 yılda milletin beklentilerini ve hayallerini gerçekleştirdiğini ifade eden Milletvekili Kavuncu, “Türkiye’de gelişimin, değişimin, dönüşümün ve büyümenin eşsiz tek bir tarifi vardır, o da AK Parti’dir. Ayasofya'yı açan, Uçağını, İHA 'ları, SİHA 'ları, Tankını, Uçak gemilerini yapan, Karadeniz ve Akdeniz'deki hâkimiyetiyle doğalgazı bulan,  60 yıllık hayalimiz kendi otomobilini üreten, uzaya uydu fırlatan AK Parti’dir. FETÖ kuklasının ellerini kıran, Kandil'i bitirme noktasına getiren, aziz milletimizin asırlık beklentilerini ve hayallerini 20 yılda geçekleştiren, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarlarımızdır”dedi.
Türkiye’nin artık başkalarının yazdığı senaryolarda figüran rolü biçilen bir ülke olmadığını vurgulayan Kavuncu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR’ MOTTOSU

“Bugün 'Dünya 5'ten büyüktür' ‘motto’suyla, Suriye'den Libya'ya, Doğu Akdeniz'den Dağlık Karabağ'a, Balkanlar’dan tüm Avrupa’ya, Afrika’ya kadar verdiğimiz adalet ve özgürlük mücadelesiyle destanlar yazan, dünyada insani yardımda bir numara olan bir Türkiye vardır.

‘YATIRIMLARIN SEMERESİNİ ALMA NOKTASINA GELDİK’

Gelinen nokta itibariyle, bu zamana kadar yapılan yatırımların semeresini almaya başlayacağımız bir kavşak noktasındayız. Bin bir emekle belli bir olgunluğa erişen projelerin meyvelerini toplayacağımız bir döneme giriyoruz.  Ya büyük hedeflerimize ulaşıp, ülkemizin demokrasi ve kalkınma kazanımlarını koruyarak Türkiye Yüzyılını başlatacağız,  ya da ilmek ilmek örülen bu projelerin, basiretsiz, beceriksiz, hepsinden daha vahimi, ihanet odaklarının elinde heba edildiğini seyredeceğiz. Zira karşımızdaki ‘7’li maşa’, maalesef ülkenin bölünmesine kadar gidecek her yolu mübah görerek, koltuk sevdasına düşecek kadar ihanet  içerisindedir.

‘GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN TEMİNATI AK PARTİ

Güçlü ve geleceği aydınlık bir Türkiye’nin tek teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır.  Hizmetlerin, yatırımların devam etmesi, 21 yıllık kazanımların daha ileri taşınması, istikrarın sürmesi ülkemizin büyümesi ve şahlanış dönemimiz Türkiye Yüzyılı’nı başlatmak için 14 Mayısta sandıktan zaferle çıkmak mecburiyetindeyiz.

‘GÖREV DEĞİŞİMLERİ BAYRAK YARIŞI’

Bu bilinç ve anlayışla bizler görev değişimlerini hizmette bir bayrak yarışı olarak görüyor, kutlu davamız için her zaman Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, partimizin, teşkilatlarımızın, adaylarımızın yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Vatanına, milletine, değerlerine bağlı her bir ferdimizin de aziz milletimize hizmet ve eser kazandırmak için ömrünü vakfeden sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasından yürüyerek  amasız, fakatsız destek vereceğini biliyoruz.
Bağımsızlığı uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden aziz milletimiz, ülkemizin bölünmesi ve yönetimin Kandil'e teslim edilmesine, ihanet şebekesi FETÖ ye meşruiyet kazandırılmasına, ekonominin IMF'ye bağlanmasına asla müsaade etmeyecektir. Dünyanın her yerinde zaferlerimiz için ellerini, gönüllerini, dudaklarını duaya açan dost ve kardeşlerimizin desteği bizlerledir.

'16 SEÇİMDE OLDUĞU GİBİ YİNE SANDIĞA GÖMÜLECEKLER

“Sefer bizden, zafer Allah’tandır” düsturuyla bu seçimde de aziz milletimizin desteğine, tertemiz oylarına talibiz.  Asil, necip milletimizin engin ferasetine güveniyoruz. Biliyoruz ki; istiklaline ve istikbaline uzanan kirli elleri son 16 seçimde olduğu gibi gene sandığa gömecek, yüz karası siyaset müsveddelerinin tabutuna son çiviyi de çakacak, tarihin çöp sepetine atacaktır."

Son Güncelleme: 28.04.2023 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Helal Hocam 2023-04-28 12:47:32

Hakiki dava adamı, biz şahidiz paraya tamah etmedin, başkaları gibi para yedirmedin, haksızlığa boyun eğmedin, pazarlık masalarına oturmadın, belediye başkanlığında tek başına Aşgın başkanı destekledin. Akdağ kasetini çıkarana gücünü yetiremedi. Geyikle nasıl bi göbek bağı vardı? Herkes kendi çukuruna kazar gün gelir oraya da düşer. Akdağ ve geyik gibi.. Valiye sahip çıkan da sendin. Çorumda rant peşinde koşanlara geçit vermediğin için şimdi onlar oturmuş klavye sovalyeligi yapıyorlar. Allahın da bi hesabı var. Siz çukurunuza çekemezsiniz, rakı masalarına konu edemezsiniz. Vekilimi bilen bilir ve davasından taviz vermeden yürüdü şahidiz biz.

Misafir Avatar
Recep 2023-04-28 13:51:00 @Helal Hocam

beraber haşrolun, orada söylersin bildiklerini

Beğenmedim! (1)
Avatar
önce kendinize bakın 2023-04-28 11:49:53

bir dönem vekillik yapmış birisi olarak terar dan listeye giremiyorsanız sayın cumhurbaşkanı önce sizi sandığa gömmüş demektir. muhalefeti bırakın da 4 yıl boyunca memleket için ne yaptığınızı düşünün

Avatar
Çorumlu 2023-04-28 12:31:15

Çekil artık bu işlerden git hobi bahçesine

Avatar
Vatandas 2023-04-28 13:17:45

Bence boncuk örmeyi öğren yada kitap listesi hazirla içerde bol bol okuyacaksın

Misafir Avatar
İskilipli 2023-04-28 16:10:53 @Vatandas

ilçemize koca 4 yıl boşa bir şeyler yapsaydı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bos bos konusmus yine 2023-04-28 13:27:49

Yav sunu haber yapip durmayin. Aday degil zaten gereksiz gereksiz konusmasin bosu bosuna. Kimin kimi nereye gomecegi belli olmaz. Kelekcibasi

Avatar
Öz Çorumlu 2023-04-29 10:30:30

Çorum tarihinin en beceriksiz en basiretsiz vekili Çorumlu seni nasıl yad edeceğini biliyor

Avatar
Yandan... 2023-04-29 16:57:27

Dikkat ette tersine dönmesin sonra efendi bey

Avatar
Kerim 2023-04-30 12:30:53

Klavye kahramanları ha gayret boğazına kadar b..k a battı çırpındıkça batıyorlar sizin de tutacak dalınız kalmadı az kaldı hepiniz pisliğinizde boğulacaksınız az kaldı

banner165