2 ilçede var da Sungurlu'da niye yok?

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Özkan, ilçeye Günej Enerjisi Santrali istediklerini söyledi

31 Ocak 2018 Çarşamba 16:03
2 ilçede var da Sungurlu'da niye yok?

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, hükümetin destek olmasına rağmen Sungurlu Belediyesinin Güneş Enerjisi Santrali yapımı konusunda neden adım atmadığını sordu.

AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu’nun güneşlenme süresi yönünden değerli bir coğrafyaya sahip olduğunu belirterek, Güneş Enerjisi Santrali (GES) projelerine hükümetin belediyelere ve kooperatiflere destek olduğuna dikkat çekti.

Çorum’da bulunan Uğurludağ ve Boğazkale gibi ilçelerin GES projelerine başlamış ya da bitirme aşamasına geldiğini vurgulayan Özkan, şöyle devam etti: “Sungurlu Belediyemiz neden GES projesi konusunda hala adım atmamaktadır? Bu projeliye belediyemiz kendi imkânlarıyla sosyal tesisleri, bahçe ve otoparkları, sinyalizasyon ve güvenlik sistemleri, reklam panosu, otobüs durağı aydınlatmaları, pompa istasyonları ve arıtma tesislerinin enerjisinin yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanmasını sağlayabilir.Fakat bu yapılacak projelerin gerçekçi fayda sağlayacak verimli olması gerekir. Onun için geç kalınmış olan bu projenin belediyemiz tarafından hayata geçirilmesi için Ak Parti ilçe teşkilatı ve belediye meclisi üyeleri olarak destek olacağız.”

YARARLI HER PROJEYE DESTEK VERDİK

AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, AK Parti olarak ilçede halkın faydasına olan tüm projelerin yanında olarak desteklediklerini söyledi.

Teşkilat ve belediye meclis üyeleri olarak 4 yıl boyunca belediye meclis gündemine getirilen bütün olumlu çalışmalara “evet” dediklerini ifade eden Özkan, şunları kaydetti: “Fakat belediye olarak yaptığınız bazı çalışmalarda bir ön hazırlığı yapılmadan belediye meclis üyeleri ile paylaşılmadan oldubittiye getirilen Sungurlu halkına faydası olmayan çalışmalara onay vermedik.

Sungurlulu vatandaşlarımızı yanlış yönlendiren, teşkilatımızı ve belediye meclis üyelerimizi suçlayan ifadeler kullanarak halkın yarına projeler sundunuz da biz mi engelledik? Sungurlumuza getireceğiniz her türlü faydalı projelere teşkilatımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte onay vereceğiz ve vermeye devam edeceğiz”

Son Güncelleme: 31.01.2018 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.