2023 hamlesi, son kararı Erdoğan verecek

AK Parti, 2023 seçimlerinde yol haritasını oluşturacak çalışmalarına hız kazandırdı.

09 Eylül 2022 Cuma 10:48
2023 hamlesi, son kararı Erdoğan verecek

AK Parti, 2023 seçimlerinde yol haritasını oluşturacak çalışmalarına hız kazandırdı. Bu çerçevede Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan seçim hamlesi geldi. Çalışmalara ilişkin son kararı Başkan Erdoğan verecek.

AK Parti Teşkilatı, 2023 seçimleri için sahaya indi. Anketler ve mitinglere katılım oranları çalışmaların en önemli kriterleri olarak belirlendi.
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı seçim kampanyası için kolları sıvadı. Bu çerçevede 5-6 ajansla görüşmeler sürdürülüyor, detaylı bir rapor hazırlanıyor.

BAŞKAN ERDOĞAN KARAR VERECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak raporlar seçim kampanyası için belirleyici olacak. 2023 seçimlerinde nasıl bir kampanya yürütüleceği, hangi ajanslarla çalışılacağına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık bir buçuk aylık süreç sonrasında karar verecek.

5-6 AJANSLA GÖRÜŞÜLÜYOR

AK Parti kaynakları şu anda 5- 6 ajansla görüşüldüğünü ifade ederken, seçim kampanyasında slogan, seçim müzikleri, kısa filmler, tanıtım filmleri ve billboardlardaki çalışmaların yer alacağı öğrenildi.

Haber7

Son Güncelleme: 09.09.2022 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reklam ci 2022-09-09 21:51:36

Reklamla milleti kandırmak için milletin vergileri ni hazine yardımı alarak YAPIYORSUNUZ. Bu millette demiyor ki arkadaş benim paramla beni kandırıyorsun. Vekil yaptıklarınız zengin ettikleriniz versin bütçenizi. Hazine yardımı ve devlet imkanlarını çarçur ediyorsunuz. Öğrenci servisi 8bintl yemek 8bintl kitap 7bintl. Kırtasiye 1bintl kıyafet 1bintl olmuş. Yurt 40 TL dershane yada özel okul 20bintl olmuş arkadaş bir öğrenci yıllık maliyeti 40 bin TL. Asgari ücretlinin yıllık geliri 60bintl nasıl olacak bu işler. Devlet memuru karı koca 25bintl alıyor aylık yılda 300bintl geliri var. Onlara hava hoş asgari ücretlı olmasa üretim olmaz afedersiniz memleketi pislik götürür. Nefes alamazsınız. Birileri çıkmış hala boş leğende hava dövüyor. Hani nerde görevden aldığınız yolsuzluk yapan belediye baskanlariniz niye yargilamadiniz. Efendiler memlekete dünyanın kazığını attılar. Karun gibi servetleri var. Hani yolsuzluk yapanları affetmeyecektiniz. Hani devleti kemiren bürokrasi ile mücadele. Hani kibirli yalancı siyasetçi istemiyordunuz. Hani gerçek fetoculari yargilayacaktiniz. Hani 2019 dan sonra memleket güllük gülistanlık olacaktı. Hani dershaneleri kursları kapatacaktiniz. Hani devlet büyüktü okullarda eğitim çağı başlatıyordunuz. Eğitim yerde ölmüş ağlayanı yok. Hani sağlıkta çağ atladık. Yurtdışından vatandaşlik verdiğiniz drlar. Kadro verdiğiniz guvenlikciler milletin yüzüne bozuk para fırlatıyor. Yetmiyor birde iftira ile polise mobing yaptiyor. Hani nerde adalet parası olmayan avukatı olmayan partili olmayan adaletini ariyamiyor. Hani evladını yitirmiş anneler baş tacı idi. Yureklerine bakmayı bırakın yüzlerine bakan yok. Hani gelirde eşitlik. Hani garib guraba babaları nerde. Devletin kadrolarını gereksiz insanlarla doldurup. İhtiyacı olan gerçek muhtaclari görmeyenler neredesiniz. Ahbap çavuş ilişkisi ile işe aldıklarınız varya. Kimilerini nasıl kullandığınız cümle alem biliyor. Hani CHP dinsiz kitapsizdi. Ama iş ranta ticarete gelince nasıl kardeş olduğunuzu biliyoruz. Siz reklamı çok yapın.CHP ile AKP arasındaki fark sadece isimleri gerisi lafı güzaf

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-09-09 20:13:39

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ, TÜRKİYE'M DE ÇORUM, EN FAZLA YATIRIMLARI YARIM BIRAKILAN ŞEHİR'DİR. 21 SENEDİR HER SEÇİM ÇORUMU SİZİN İÇİN ÇANTA DA KEKLİK OLARAK GÖRÜYORSUNUZ. ÇORUM HER SEÇİM SİZE %50 VE ÜZERİ OY VERİYOR. SİZLER 21 SENEDİR ÇORUM'UN ELİNDEKİ YATIRIMLARI ALDINIZ KOMŞU ŞEHİRLERE VERDİNİZ. ÇORUM TÜRKİYEM'DE HER SENE MİLYAR DOLARLIK İHRACAT YAPIYOR. ANCAK ÇORUM TÜRKİYEM'DE HER ZAMAN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEKTEDİR. ÇORUM TÜRKİYEM'DE YATIRIMLAR DA CEZALI ŞEHİR'DİR. BUNUN NERESİ ADALET, NERESİ KALKINMADIR. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORSUNUZ. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Oguzlar 2022-09-10 12:31:33

Soylenenle yapılan birbirini tutmuyor 2023 adayları kimler çıkacak bakalim