2023 için dikkat çeken sözler

Sivas'ta Teşkilat Akademisi Eğitim Programı'nda konuşan Milletvekili Ceylan, 2023'ü tam bağımsızlık seçimi olarak yorumladı.

26 Aralık 2021 Pazar 23:36
2023 için dikkat çeken sözler

Sivas'ta Teşkilat Akademisi Eğitim Programı'nda konuşan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, 2023 yılını tam bağımsızlık seçimleri olarak yorumladı.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Sivas'ta Teşkilat Akademisi Eğitim Programı düzenlendi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, program kapsamında Sivas teşkilatı ile bir araya geldi.
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Ceylan’ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Gündoğdu, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ve teşkilat üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından partisinin Sivas teşkilatına hitap eden Milletvekili Ceylan, “Ülkemizi 2023 hedeflerine götürecek vizyonumuzla geleceğimizi bugünden inşaa ediyoruz. Her daim, milyonlarla beraber buradayız. Yanındayız her bir kardeşimizin 2023'e kadar gece gündüz demeden gönüller kazanmak için gayret göstereceğine inanıyoruz. Hiçbir güç Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndüremeyecektir. Tek vaatleri Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek olanlara bu millet iktidarı vermez” dedi.

AK Parti’nin çıkar değil, bir gönül hareketi olduğunu belirten Ceylan, milletin teveccühünü kazanmış bir partinin yine milletine hizmet yolunda giderek büyüyen bir sevda olduğunu ifade etti.

Ceylan konuşmasında şöyle dedi: “Ülkemizi geriye değil ileriye doğru götürecek her hizmetin başımızın üzerinde yeri vardır. Dik durduğumuz sürece, bu ülkede her daim hak hakim olacaktır, dik duracağız eğilmeyeceğiz ve aynı kararlılıkla bu kutlu yolda devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bosna'da sevgiyle Somali'de coşkuyla karşılanıyor, Amerika'da sevenleri yolları kapatıyor, Avrupa'da miting yapıyor, dünyanın hangi ülkesine giderse gitsin yer yerinden oynuyor. 20 yıldır tüm samimiyetimizle ve imkanlarımızla çalışıyoruz. Ülkemizi geriye değil ileriye doğru götürecek her hizmetin başımızın üzerinde yeri vardır. Güçlü ve Büyük Türkiye için millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin refahı ve huzuru adına gerçekleştirdiğimiz Yeni Ekonomi Modelimizi, teşkilatlarımızın tüm kademeleri ile gecemizi gündüzümüze katarak durmadan, yorulmadan, sokak sokak dolaşıp, hane hane ziyaret ederek vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; hiçbir zaman, hiç kimseye ‘Nerede bu devlet?’ dedirtmeden her alanda, her daim aziz milletimizin yanında olduk.

Ülkenin kaderini tayin etmek için yapılan bütün planları bozacağız. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda azimle çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Türkiye’nin ekonomisi üzerinde oynanan oyunların farkındayız. Dün vesayetle mücadele ederken, darbecilere karşı koyarken, terör örgütlerinin başını ezerken nasıl kimsenin gözünün yaşına bakmadıysak, şimdi de ekonomide aynı yöntemi izleyeceğiz. Biz bu 104 amiralin son dönemde Suriye'den Libya'ya, Doğu Akdeniz'den Ege'ye, Kıbrıs'tan Karabağ’a kadar verdiğimiz mücadelelerin hiçbirinde bir araya gelerek ülkeleri için destek bildirisi yayınladıklarını görmedik. Şerde birleşenleri hep birlikte görüyoruz. 2023 yılında yapılacak seçimler tam bağımsızlık yılı olacak. Dün de, bugün de, yarın da kutlu davamızdan ve yolumuzdan ödün vermeden büyük ve güçlü Türkiye’nin sağlam bir zemine kavuşmasını hep birlikte başaracağız. Bizler milletin kapısını seçimden seçime çalan, hâlini-hatırını seçimden seçime soran bir parti asla olmadık, olmayacağız. Sert ve yıpratıcı küresel koşullara karşı lafını esirgemeyen, her zaman dik duran, dünya 5'ten büyüktür diyerek mazlumların hakkını savunan Erdoğan, bir Dünya lideridir. Bizim davamız bağımsız, güçlü ve Büyük Türkiye davasıdır. Milletimizi yeniden bağımlılık tuzağına çekmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz. 2023 Seçimleri tam bağımsızlık yılı olacaktır."

Konuşmasının sonunda Sivas AK Parti teşkilatına ve partililere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Ceylan, “İl Başkanı Hakan Aksu nezdinde bizlere gösterdikleri samimiyet ve içtenlik içerisinde müstesna gönüllerinde yer alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkürü bir borç biliyorum. Allah sizlerde razı olsun.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.12.2021 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tam bagimsiz Türkiye 2021-12-27 12:30:42

Birakin bu bos laflari. Biz zaten Turkiyr Cumhuriyeti Devleti olarak tam bagimsızız. Ha siz Akp parti devleti olarak kendinizi bagimsiz hissetmeyebilirsiniz. 2023'te iktidar olamayacaginiz icin simdiden palavraya devam edebilirsiniz

Avatar
Çorumlu 2021-12-27 19:33:48

Muhalefetin hedefi tabiki iktidara gelmek olacaktır.. Ne konuştuğundan bihaber iktidarı vermeyiz diyor iktidarı millet verir millet..

Avatar
Yuru be A.S.C kim tutar seni 2021-12-27 21:40:15

Kardesim o zaman secim niye yapiliyor. Tabi ki muhalefet partilerinin ( MHP hariç) amaci Erdogan'i devirmek olacak. Napacaklardi Erdogan'i omur boyu ne oldugu belli olmayan bir rejimin baskani olarak mi tutacaklar. Hatta Erdogan birakinca yerine Bilal gecsin. Ya birakin bu sacma dusunceyi. Saraydan ellerine bi kagit veriyorlar, önlerinde promter oku babam oku.

Avatar
Salih 2021-12-27 23:05:37

Yalandan kim ölmüş.

banner165