2023 için düğmeye basıldı: AK Parti'de hedef gri alan

AK Parti, 2023 seçimlerinin ön hazırlıkları kapsamında Anadolu turuna hazırlanıyor.

22 Temmuz 2022 Cuma 11:48
2023 için düğmeye basıldı: AK Parti'de hedef gri alan

Eylül sonuna kadar milletvekilleri, bakanlar ve teşkilatlar, haftanın en az dört günü sahaya inerek, ilçeleri ve köyleri dolaşacak. Programlarda elde edilen veriler Erdoğan’a sunulacak.

AK Parti, 2023 seçimlerinin ön hazırlıkları kapsamında Anadolu turuna hazırlanıyor. Parti yönetimi, milletvekilleri ve teşkilatlardan ilçe ve köy bazlı çalışmalara ağırlık verecek şekilde Eylül ayı sonuna kadar sahada olmalarını istedi. AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından planlanan saha çalışmaları önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak. Teşkilat Başkanlığı, il başkanlarından milletvekillerinin ve ihtiyaç olması hâlinde zaman zaman bakanların da katılacağı yaz programlarını hazırlamalarını istedi. İl başkanlıklarının yapacakları programlar dâhilinde, AK Parti ekipleri eylül sonuna kadar haftanın en az dört günü sahaya inerek ilçeleri ve köyleri dolaşacak. Özellikle AK Parti’den uzaklaşma eğiliminde olan seçmenler veya AK Parti’den kopmuş olmasına rağmen, henüz bir başka partiye yönelmemiş olan ‘Gri alandaki’ seçmenler yakın markaja alınacak.

RAPORLAR HAZIRLANACAK

Eylül sonunda tamamlanacak bu programlarda elde edilen veriler rapor hâline getirilerek, parti yönetimine ve Cumhurbaşkanı’na sunulacak. Eylül ayı sonunda tamamlanacak programın ardından bu kez güz dönemi çalışmaları başlatılacak. Bu çalışmalar ekim-kasım-aralık olmak üzere üç aylık bir süreyi kapsayacak.

Milletvekilleri her ayın iki haftasında seçim bölgelerinde olmaya devam edecekler. Güz dönemindeki bu programlar Meclis çalışmalarını aksatmayacak şekilde hafta sonlarına denk gelecek şekilde planlanacak.

VATANDAŞLA POLEMİK YOK

Sahada yapılacak ziyaretler sırasında ‘Vatandaşla hiçbir şekilde polemiğe girilmemesi’, anlık çözüm gerektiren taleplerin bekletilmeden yerine getirilmesi ve AK Parti’nin 20 yıllık icraatının hatırlatılarak, bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla problemlerin yine AK Parti tarafından çözüleceğine vurgu yapılması istendi. AK Parti kurmayları yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verirken “Yıl sonuna kadar AK Parti görünür bir şekilde sahada olacak. Bütün ilçelere ziyaretler tamamlanacak. 2023 seçimlerinin yol haritası bu toplantılarla belirlenecek. Vatandaştan gelen talepler, sıkıntılar anlık çözüm gerektiriyorsa telefon trafiği ile bu meseleler çözülecek. Diğer talepler raporlanarak hükûmete ve partiye bildirilecek. Her şehrin kendine özgü sıkıntıları, talepleri belirlenecek. Bu ziyaretler ve programlar 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkların da başlatılması anlamına geliyor. AK Parti’den uzaklaşma eğiliminde olan seçmeni yeniden AK Parti’ye çekmenin yanı sıra, yaşanan sıkıntıların yine AK Parti tarafından çözüleceğine yönelik gerçekliği de vurgulayacağız. Her türlü eleştiriye açık olarak vatandaşı sonuna kadar dinleyeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

AK PARTİ İSTANBUL'DA SAHAYA İNİYOR

AK Parti, İstanbul’da bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin de katılacağı “Yüz Yüze 100 Gün” programıyla bütün ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelecek. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yaz boyunca 100 gün aralıksız devam edecek etkinliklerin gün gün itinayla planlandığını söyledi. Gönüllere sefer etme kararı aldıklarını belirten Kabaktepe “2023’te AK Parti’mizin ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da en güzel sonucu alması için İstanbul olarak en iyi desteği vereceğiz. Türkiye’nin yükselişine 2023’te de katkı sunabilmek, İstanbul’un hak ettiği konum ve hizmetleri kazanabilmesi için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Program dâhilinde İstanbul’un dört bir yanında vatandaşların problem ve önerilerinin dinleneceğini dile getiren Kabaktepe, AK Parti’nin 20 yıldır bunu bir gelenek hâline getirdiğini söyledi.

Haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMLU 2022-07-24 17:05:41

Kim ne derse desin,kim ne yaparsa yapsın bu ekonomi ile bu haksızlıklar adaletsizliklerle ve bu Asc olduğu sürece akp yolcudur

Avatar
Vatandaş 2022-07-24 19:58:34

Akparti Yolsuzluk yapan siyasetçilerle hesaplaşmadan yolsuzluk yapan iş adamlarından hesap sormadan kibirli siyasetçileri ve bürokratları bitirmeden her yeri altın yapsanız yinede rahmana hizmet edemezsiniz. Hala itibarı kalmamış eski yada yeni siyasetçileri toplayıp medet umuyorsunuz. Hala yolsuzlukla haksızlıkla kibirle anılan siyasetçilere itibar kazandırmanın derdine düşmüşsunuz. Hala israf ve adam kayirmacanın devam ettiği fakirin daha fakir zenginin daha zengin olduğu bu dönemde zengine hizmet etmek için kredi tahsis vergi indirimi ve itibar göstererek bu ülkeye nasıl hizmet edeceksiniz. Seçilmiş zenginlerinize cakarli arabalar tahsis ederek fakiri nasıl koruyacaksiniz. Sadece seçimde hatırladığınız fukarayi kendinize tehdit görerek hatırladığınız bu düzende fakir sadece duayı tavsiye edip kendinize makam ve imkanları görmeniz şirkin, riayanin hangisidir. 20 sene önce bu partinin politikalarına inanmayanlara 20 önceki politikaları anlatın demeleri ayrı bir tezat 20 sene önce bu siyasetçiler sizinle yol yurumediler ki. Bu gün makam koltuk para sahibi oldukları için Akpartili oldular.

Misafir Avatar
Çorumlu İbrahim 2022-07-25 12:21:37 @Vatandaş

AKP insanların ezilmişlikleri üzerinden siyaset yapan bir parti!
AKP insanlara umut satan bir parti!
AKP sorunun ta kendisi!

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ahmet 2022-07-24 15:46:05

Suriye karıştırılmadan önce sınırdaki mayınları temizledik. Şimdi de Pakistan karışmak üzere ve göç yolundaki Ermenistan sınırındaki mayınlar temizlenecek. Sahaya gelsinler de soracağım şey kime hizmet ettikleri olacak...

Avatar
Emekli Çorumlu 2022-07-24 21:19:27

Yağ gaz tüp kuyruğuna girdim
iki paket sigara almak için kuyruğa girdim hangi istasyona benzin geldiyse onun önünde kuyruğa girdim Amerikan ambargosu vardı aradığımız şeyler yoktu ama paramız vardı Demirel Ecevit Kenan evren Özal çiller zamanını bilirim bu kadar pahalılığı insanların ucuz ekmek için kuyruğa girmesini paramızın bu kadar değersizleştiğini bu iktidar zamanında gördüm Anadolu yollarına çıkacaklarmış zannetmiyorum çıksalar çıksalar üç aracın geçtiği 33 garanti verdikleri otoyol ve köprülere çıkabilirler

Avatar
İskilipli 2022-07-24 13:18:19

İskilip de sahaya ineler ise;
* Çorum İskilip Tosya duble yolu
* İSKİLİP KİZİLİRMAK anasinin yapılması
* İSKİLİP Çankırı adasının yapılması
* İSKİLİP Meslek Yüksek Okulu ( en önemlisi)
* İSKİLİP gençlik / kültür merkezi
* İSKİLİP Kale ve kale mağaralarının restorasyonu
* İskilip kapalı spor salonu yapımı
İşsizlik sorunu, partinizin ilçe TEŞKİLATININ GÜÇLENDİRİLMESİ,
Avrupa şampiyonu oluyor sporcu günler sonda aranıyor Moral icn aynı statülerde aranmalı idi tatiller tarafından .( iktidar / muhalefet)
sanayii çevresi keskin virajlar, İskilip osmancık yolu ne yaklaşırken göçen keskin virajın içe alınması

Avatar
İskilipden 2022-07-24 13:49:05

Güreşçiler için kapsamlı eğitim merkezi yapılmalı.
Tosya İskilip içinde çalışılmalıdır. İskimip sahipsiz bırakılmasın.

Avatar
Demirci 2022-07-24 19:37:54

Kömürcüyü Osmancık ta ilçe başkanı yapın. S. Uslu yu yeniden vekil adayı yapın. Belediye Seçimlerinde partinin aleyjine çalışıp seçim kaybetmesine sebep olan ve seçimden çok değil 3 ay sonra (Hangi Yüzle) Reis in yanında utanmadan poz veren hocada çalışmalarda rol alsın. Tomrukçuya bir kaç ihale ayarlayın. Derin hoca da emekli oldu onu unutmayın Kömürcü ye yumruk atan elektrikçi ile kömürcüyü barıştırın. Kömürcü büyüktür. Elektrikçi basın önünde el öpsün. Oğuz kömürcüyü tükanında ziyaret etsin. Biz hep ak ve pakız desinler. Eller havaya kalksın. Kömürcü karalanacak bir liste yapsın. Listenin uygulamasına mutlak uyulsun. Tomrukçu parti izim partimiz ayaklarına yatsın. Radyocu ihmal edilmesin. Çok emeği vardır. Radyocunun kardeşi belediyede başrollerde olsun. Geçmiş dernekleri falan filan kurcalanmasın. Tavukçu çorumda ki işlerini bir kenara bıraksın vekilin yanında daha çOk poz versin. Unutulmasın millet Tavukçu yu çok sever. Çünkü kendileri çok vizyon sahibidir tabiii ki elektrikçi de vizyon denilince ilk akla gelir. Mrmlrket meseleleleri eczanenin ofisinde konuşulsun arada bir de tesiste bir araya gelinsin.işte o zaman işlem tamam

Avatar
Öz İskilipli 2022-07-24 14:14:34

10 ay kaldı.
İskilip ihtiyaçları için hareket YOK Ki nasıl olucak önce yerel parti teşkilatı güçlendirilmeli kan değişimi gerekli. taza kan ile saçıma gidilmeli Hiç hareket YOK.

banner165