2023’ün ortanca yaşlı ili Çorum

2023 yılında ortanca yaşı en yüksek olan ikinci il Çorum olacak.

04 Ekim 2013 Cuma 18:00
 2023’ün ortanca yaşlı ili Çorum


2023 yılında ortanca yaşı en yüksek olan ikinci il Çorum olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Nükhet Hotar, Türkiye'de ortanca yaş oranının giderek arttığını, bunun da yaşlanan nüfusa işaret ettiğini belirterek, "Doğurganlık hızımızı artırmamız, çocuk ve genç nüfus oranımızı yüksek tutmak genç ve dinamik bir Türkiye özelliğimizi korumak durumundayız" dedi.

Ankara Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Medikal Turizm Derneği'nin katkıları ile düzenlenen 'Küresel Yaşlı Bakımı ve Yaşlı Turizmi Buluşması' konulu toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Nükhet Hotar, 2023 yılında ortanca yaşı en yüksek olan Sinop (44,4) ilini, 42,9'luk ortanca yaş değeri ile Çorum'un izleyeceğini açıkladı.




Son Güncelleme: 04.10.2013 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165