4 parti bir araya geldi

Oğuzlar’da 4 ayrı siyasi partinin ilçe başkanı, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım'ın başkanlığında bir araya geldi.

11 Eylül 2019 Çarşamba 14:02
4 parti bir araya geldi

Oğuzlar’da 4 ayrı siyasi partinin ilçe başkanı bir araya geldi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım başkanlığında ilçedeki siyasi partilerin temsilcileri ile istişare toplantısı düzenlendi.

Oğuzlar'da yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı istişareye, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Afşar, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kolbaşı ve CHP İlçe Başkanı Osman Güllü katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, şöyle dedi; "İlçemizde siyasi parti ayrımı gözetmeksizin gönül belediyeciliği kapsamında herkese eşit hizmet götürüp, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle de hizmet sevdamız perçinleniyor. Toplantımız kapsamında ilçemizde yapılan çalışmalar, projelerimiz ve tasarruf tedbirleri kapsamında ceviz festivali ile ilgili görüşüp fikir alışverişinde bulunduk. Büyüyen, gelişen bir Oğuzlar için toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165