41 şehidimiz için 41 fidan

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nca Afrin'de şehit olan 41 askerimiz için 41 fidan dikildi

10 Mart 2018 Cumartesi 22:22
41 şehidimiz için 41 fidan

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Buharaevler Mahalle Teşkilatı bugün fidan dikme etkinliği düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’nda gerçekleştirilen programa Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, parti yöneticileri ve Buharaevler Mahalle Teşkilatı katıldı.

Yapılan açıklamada, “Afrin’de aziz vatanımız uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi saygı, rahmet ve dualarla yad ederek yiğit kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimiz için fidan dikimi gerçekleştirdik. Teşkilatımızla beraber 41 Afrin şehidimiz için 41 fidan diktik. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Son Güncelleme: 10.03.2018 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.