49 il yeniden gözden geçiriliyor

AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı'nın kapsamı genişliyor.

12 Şubat 2019 Salı 13:00
49 il yeniden gözden geçiriliyor

AK Parti ve MHP’nin FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ‘Yenikapı ruhu’ ile kurduğu Cumhur İttifakı'nın kapsamı genişliyor. 31 Mart için 30 büyükşehir ve liderlerin memleketinde ittifak yapacak olan AK Parti ve MHP'de ittifakın kapsamının genişletilmesi için çalışmalar yürütülüyor. İttifak kapsamı dışında kalan
49 il yeniden gözden geçiriliyor.

Haber7’de yer alan habere göre, iki partinini hedefinin CHP ve HDP'nin elinde bulunan illerin Cumhur İttifakı’na geçmesi. CHP’nin birinci parti olduğu 8 il değerlendirmeye alındı.

HDP’li ve kayyum atanan belediyeler de Cumhur İttifakı’nın odağında. Bu illerde güçlü olanın desteklenmesi formülü üzerinde durulurken, bu kapsamda iki partiden birinin adayını çekmesi bekleniyor. Son olarak bazı illerde AK Parti ve MHP adayları birbirlerinin ziyaretlerine eşlik ederken, Ankara, Adana ve finalde İstanbul’da ortak miting planlanıyor.

Son Güncelleme: 12.02.2019 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.