5 çocuğu duyan şaşırıyor

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı hemşehrimiz Asuman Erdoğan aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabası.

04 Haziran 2018 Pazartesi 14:51
5 çocuğu duyan şaşırıyor

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı hemşehrimiz Asuman Erdoğan seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Aslen Çorumlu olan ve 24 Haziran erken seçimleri milletvekili aday adaylığı sürecinde Çorum’dan da aday gösterilebileceği konuşulan Asuman Erdoğan AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Erdoğan bugünlerde Ankara’nın  ilçelerinde yoğun bir seçim çalışması yürütüyor.

Asuman Erdoğan, geçmiş yıllarda İngilizce öğretmenliği yaptı ve siyasete AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğiyle adım attı. Erdoğan daha sonra 5 dönem de partinin ana kademesinde MKYK üyeliği yaptı. 5 çocuk annesi Asuman Erdoğan seçim çalışmalarını Hürriyet’e anlattı:

BU AİLEDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

“Yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Geri dönüşleri çok güzel. Farklı bir sima bekliyorlar ama oturup konuştuklarında şaşırıyorlar. Her gittiğimiz yerde sıcaklık başlıyor, güzel sonuçları oluyor. İddialı olmasın ama beklentilerinin dışında bir aday olduğumu düşünüyorum. Biraz da kadın olduğumuzdan dolayı avantajlıyız. Bu dönem listemizde çok sayıda kadın adayımız var. Verilen bu imkânı güzel değerlendirip daha fazla kadını Meclis’e taşımayı sağlayacağız. AK Parti teşkilatları, özellikle kadın kolları gerçekten bir başarı hikayesi. Canla başla çalışıyorlar. Partimiz gerçekten bir aile. Bu ailede olmaktan çok mutluyum.

BEŞ ÇOCUĞU DUYAN ŞAŞIRIYOR

Seçim çalışmaları esnasında vatandaşların beş çocuklu olduğunu öğrendiklerinde şaşırdıklarını belirten Asuman Erdoğan, “Seçim çalışmalarında bir ağabeyimiz şaka yollu, ‘Ben de aday adayıydım senin benden ne farkın var sen aday oldun’ dedi. Partide uzun süre çalıştığımı söyleyerek yaptığım görevleri anlattım. ‘Yok bunlar beni ikna etmedi’ dedi. Kaç çocuğun var dedim 3 cevabını verdi. Benim 5 tane var dediğimde ‘pes ediyorum senin hakkınmış’ dedi. Beş çocuğum olduğumu söylediğimde şaşırıyorlar ve etkileniyorlar. Seçim çalışmalarımla ilgili küçük olanlar çok farkında değil ama büyük oğlum biraz farkında. Bazen ‘anne sen daha çok çalışacaksın’ diyor. Ama ‘sen mecliste olacaksın’ diyerek gurur da duyuyor. Okulu tatil olunca seçim kampanyama da eşlik etmek istiyor, götüreceğim” dedi.

Son Güncelleme: 04.06.2018 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sadettin 2019-08-14 11:25:27

helal olsun reyis 3 çocuk derdi sonra 5 çocuğa çıktı bayan da onun sözünü tuttu