50 ilde miting yapacak

Hürriyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimleri öncesinde Doğu ve Güneydoğu illeriyle büyük şehirlere ağırlık vereceğini yazdı

21 Nisan 2018 Cumartesi 00:22
50 ilde miting yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim kararının alınmasının ardından kampanya sürecine vakit kaybetmeden başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım’la birlikte 28 Nisan’da il kongresi için İzmir’e gidecek. İzmir programı aynı zamanda Erdoğan’ın seçim kampanyasının başlangıcı da sayılacak.

6 MAYIS'TA İSTANBUL'DA

Erdoğan, 29 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gideceği Özbekistan ve Güney Kore ziyaretinin ardından kampanya sürecini hızlandıracak.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; 6 Mayıs’ta şölen havasında yapılacak İstanbul İl Kongresi’nde ise seçimlere dönük projeler ve yol haritasının açıklanması planlanıyor.

TÜRKİYE'Yİ DOLAŞACAK

Ramazan ayı boyunca yoğun bir gezi trafiği yaşayacak olan Erdoğan’ın bu sürede Bahçeli ile ittifaka uygun şekilde koordinasyon halinde tüm Türkiye’ye dolaşması planlanıyor.

AĞIRLIK BÜYÜKŞEHİRLERDE OLACAK

Erdoğan’ın seçim gezilerinde Doğu ve Güneydoğu illeriyle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlere ağırlık vereceği belirtiliyor.

Erdoğan, 13-15 Mayıs tarihleri arasındaki İngiltere ziyaretinin ardından tamamen seçim kampanyasına yoğunlaşacak. 15 Mayıs’tan sonraki yaklaşık 40 günlük sürede birçok ilin ziyaret edilerek vatandaşla buluşulması planlanıyor.

50 İLDE MİTİNG YAPACAK

Yaklaşık 50 ilde seçim mitingleri yapması planlanan Erdoğan’ın televizyon programları ve halka açık etkinliklere katılacak.

ŞARKILAR AFİŞLER HAZIRLANIYOR

Erdoğan, kampanya süresince hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatacak hem de MHP ile kurulan ittifaka destek verilmesini isteyecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş için kritik önem taşıyan 24 Haziran’daki seçimlerde kullanılacak şarkılar, görseller ve sloganlarla ilgili hazırlıkların ise sürdüğü öğrenildi. Kampanya materyallerinde ittifaka ve yeni sistemin önemine vurgu yapılacak. Sosyal medyanın aktif şekilde kullanılacağı kampanya döneminde kullanılacak mesajlarda “birlik, beraberlik ve kapsayıcılık” öne çıkarılacak.

Son Güncelleme: 21.04.2018 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-04-21 11:30:01

Reisim İSKİLİP e bekleriz.
Yeni seçilen ÇORUM vekillerimizden; ÇORUM İSKİLİP TOSYA DUBLE YOLUNUN yapılması Çorum İskilip Çankırı duble yolunun açılmalı İskilipe kapalı spor salonu, tiyatro salonu, sinema salonu vede gençlik merkezi, kadın sığınma evleri YOKTUR ihtiyaçtır Kızılırmak'İn Kanallarla İskilip tarım arazileri sulaması nda kullanılmalıdır. İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin açılışının gerçekleşmesi hasretle bekliyoruz. İskilip Kalesi altında mağaralar çevresindeki evler kültür Bakanlığı tarafından restorasyonu sağlanmalı kale restorasyonu sağlanmalı. Seyir terası yapılabilir kale veya yivlik kayasına. İskilip yaylaları eğitim ve dinlenme tesisleri yapılabilir bu da bakanlıkların eğitim merkezleri yapılarak iç turizm canlanır. İskilip içerisinden geçen çaylar KASTAMONU benzeri gibi dizayn edilmelidir. Yüksek okulun kapasitesi artırılarak inşaati biten binaya öğrenci yerleşmesi sağlanmalı Seçim geliyor neler VAAD EDİLECEK belkide askeri bir birlik yada Polis okulu İskilip e açılmasını mümkün olabilir. Aday gösterilecek vekillerin işten kaçmayacak çalışkan dürüst kibirden uzak kişilerin aday gösterilmesi diliyor Şimdiden Çoruma Dünyanın merkezi İSKİLİP e hoş geldinizsefalar getirdiniz diyor TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLUNUN AÇILMASI VESİLE olmasını dilerim