6 isim arasından bir il başkanı çıkacak

DEVA Partisi'nde Çorum il başkanı olacak 6 ismin belirlenme aşamasına geldiği, söz konusu isimlerden birisinin il başkanı olarak atanacağı belirtiliyor.

08 Haziran 2020 Pazartesi 21:18
6 isim arasından bir il başkanı çıkacak

MUSTAFA DEMİRER

DEVA Partisi yöneticileri hafta sonu Çorum’da istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verilirken, bazı mecralarda birisi avukat diğeri işadamı iki ismin il başkanlığı için konuşulduğu yazıldı.

Edindiğimiz bilgiye göre, DEVA Partisi’nin Çorum toplantısında teşkilat yönetiminde yer almayı arzu eden 80 isimle görüşme yapıldı. Partinin genel merkezine ise yaklaşık 215 civarında isim başvuru yaptı. Yönetimde yer almak isteyenler arasında akademisyen, hekim, avukat, mali müşavir, eğitimci ve esnaf gibi farklı meslek gruplarından isimler bulunduğu belirtildi.

Partinin genel merkez yönetimi Çorum’da il başkanını belirlemek için ağırlığı olan 6 ayrı isim tespit ettikten sonra içlerinden bir ismi il başkanı olarak atayacak. İl başkanı atanacak isme  iki yardımcı verilecek. Genel merkezce belirlenen il başkanı ve iki yardımcısı Çorum’da teşkilat yönetim listesini oluşturacak. İl başkanının belirleneceği 6 aday ismin tamamlanma aşamasına geldiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 09.06.2020 01:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyt 2020-06-17 18:31:41

Eyt el atacakmı. Onuda gündeme getirsinler

banner165