6’lı masanın yerel temsilcileri toplandı

Millet İttifakı’nın bileşenlerini oluşturan 6 siyasi partinin Çorum’daki temsilcileri toplandı.

23 Eylül 2022 Cuma 15:44
6’lı masanın yerel temsilcileri toplandı

Millet İttifakı’nın bileşenlerini oluşturan 6 siyasi partinin Çorum’daki temsilcileri, istişarelerde bulunmak amacıyla bir toplantı düzenledi.

CHP’den yapılan açıklamaya göre; 6 siyasi partinin il ve merkez ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda seçim güvenliği başta olmak üzere güçlendirilmiş parlamenter sistem, ortak cumhurbaşkanı adayı ve ülkenin ve ilimizin temel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

KİMLER KATILDI?

Toplantıya; CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, DEVA Partisi İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Necati Burak Peker, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin ve Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı İbrahim Zorlu katıldı.

HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ?

Toplantıda; güçlendirilmiş parlamenter sistemin gerekliliği, seçimde alınacak güvenlik tedbirleri ve sandık kurullarının belirlenmesi, birlikte yapılabilecek çalışmalar, ülkemizin ve Çorum’un temel sorunları başta olmak üzere 6’lı masanın temel ilkelerinin ele alındğı duyuruldu.

'ÇOK AZ KALDI' MESAJI

Toplantı sonrası yapılan  açıklamada, ortak cumhurbaşkanı adayı çıkarma konusunda kararlılık vurgulanırken, “Milletimiz emin olsun; ortak Cumhurbaşkanı adayımız hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı, hem de sadece bu masa etrafında bir araya gelen siyasi partilere oy verenlerin değil, herkesin cumhurbaşkanı olacaktır. Milletimiz müsterih olsun, bu karanlık günlerin bitmesine çok az kaldı” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 23.09.2022 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal Bey'e Teşekkür 2022-09-23 17:48:50

Demokrat Parti'nin il başkanı varmıydı ya ? Ama helal olsun Kemal bey'e bu masayı kurarak bu görünmeyen ve kimsenin kaile almadığı partileri dahi görünür yaptı ya helal olsun :) Kemal bey olmasa 6'lı masa olmazdı. Cumhurbaşkanım Kemal Bey, partide de memleket partisi. _nokta_

Avatar
1+6 lı masa 2022-09-23 19:41:48

Ne masaymış arkadaş hem 6 rakamından hemde masadan soğudum

Avatar
Çorum 19 2022-09-24 01:23:48

1)Sayın tahtasizin yerinde olsam hiç kosturmam çünkü tufan kose yasadigi sürece milletvekili olamaz sıra gelmez2)Suriye batağına saplanmanin ana nedeni Hillary clintonun büyük hayranı davutogludur3)bütun kur garantili ihalelerin devlet kurumlarının bedavaya peşkeş çekilmesinin ve vize serbestisi başarısızlığının altinda şişirilmiş efsane babacanin imzasi vardir4)karamollaogluna da Sivas olaylarını sormak lazım yani fasafiso

Avatar
Secmen 2022-09-23 19:00:57

Sayın editör birazda eyt haber yap Çorum'da sadece benmi eyt bekliyorum. 6 masadanda hiç ses cikmiyor

Avatar
Vatandaş 2022-09-25 14:46:51

Gizli orağınız HDPPK nerde onu niye çağırmadınız.Küstürmeyin sonra adayıniza oy vermez.