Abdullah Karaman aday adayı

MHP Çorum Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat eden Abdullah Karaman, iktidarın...

15 Mart 2015 Pazar 18:07
 Abdullah Karaman aday adayı


MHP Çorum Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat eden Abdullah Karaman, iktidarın ülkeyi parçalanma noktasına taşıdığını söyledi.


MHP İl Başkan Yardımcısı İhsan Çıplak'a müracaat dosyasını teslim eden Karaman'ın basın toplantısına partililer de katıldı.


7 Haziran seçimlerinin pek çok sebepten dolayı, çok önemli bir hal aldığına değinen Karaman, "Türk ve İslam davası için sözde değil özde bedel ödemiş tek parti olan Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekilliği görevine talip olduk." dedi.


Abdullah Karaman, basın açıklamasını şu sözleriyle devam ettirdi, "Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde genel seçimler yapılacaktır. Bu seçimlerin hem bizler için hem de dünya için ne kadar önemli olduğu ortadadır. Türkiye zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Gerek iç siyasetteki tıkanmışlık, gerek olumsuz sinyal veren ekonomik durum, gerekse bölgemizdeki istikrarsız yapılanmalar ve İslam coğrafyasındaki akan kan ve gözyaşı, 7 Haziran seçimlerini daha da önemli bir hale getirmiştir. Ülkemiz zor günlerden geçmektedir. İktidarın baskın politikaları sebebiyle toplumsal huzur tamamen bozulmuş, benden olan ve benden olmayanlar diye insanlar ayrıştırılmıştır. Hele adına "açılım süreci" diyerek perdelenen ihanet oyunuyla bu güzel vatan bölünmenin ve parçalanmanın eşiğine gelmiştir


İşte bu ve daha sayabileceğimiz pek çok sebepten dolayı 7 haziran seçimleri fazlasıyla önemlidir. Biz bu seçimlerden sonra oluşacak meclisin, binbir zorluk ve mücadeleden sonra Cumhuriyetimizi kuran kurucu meclisle aynı vazifeyi taşıyacağına inanmaktayız. Bu inanç ve şuurla ülkesine ve milletine bağlılıktan ödün vermemiş, gerektiğinde canını ortaya koymaktan kaçınmamış, Türk ve İslam davası için sözde değil özde bedel ödemiş tek parti olan Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekilliği görevine talip olduk.


Ülkemizde genel vaziyet bu iken, yerelde de durum pekte farklı değildir. Çorum'da da gözle görünen sıkıntılar mevcuttur. Seçilmişlerin iş takibinden ve siyasi çekişmelerden fırsat bulup Çorum ve ilçelerine gerekli ilgi ve alakayı gösteremedikleri aşikardır. İktidar partisine birkaç dönemdir çorum halkının gösterdiği teveccüh maalesef hoyratça harcanmış. Belli ki bu teveccühün oluşturduğu şımarıklık kendini her alanda hissettirmiştir. Nasıl olsa rahatça seçiliyoruz düşüncesine kapılan zevat bu gücün halkın değil kendi gücü olduğu zannıyla boğazlarına kadar rehavete batmıştır. Bu durumda da maalesef kaybeden Güzel Çorum'umuz olmuştur.7 Haziran seçimlerinde Halkımızın bu anlayışa gereken dersi vereceğinden eminiz.


Aranızdan yetişmiş bir kardeşiniz olarak bende bu göreve talip oldum.1974 yılında Sungurlu-Kertme köyünde doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Sungurlu'da tamamladım. Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bir süre öğretmenlik görevi yaptım. Daha sonra istifa ederek ticaret hayatına atandım. Şuan halen Uluslar arası ticaretle uğraşmaktayım. Sağlıklı beslenme ve kişisel gelişim konusunda yurt içi ve yurt dışında seminerler vermekteyim.


1980 sonrası Sungurlu’da kurulan Ülkü Ocağı teşkilatında başladığımız kutlu yolculuğumuz hayatımızın her aşamasında çeşitli görevlerle aksamadan devam etmiştir. Yeni bir görevle de davamıza ve ülkemize hizmet için hazırız."




Son Güncelleme: 15.03.2015 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.