Açık çek verdi

AK Parti Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, sıkıntısı olan vatandaşın gece-gündüz kendisini arayabileceğini söyledi.

08 Haziran 2018 Cuma 18:44
Açık çek verdi

AK Parti Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Laçin ve Narlı köyünde yaptığı seçim çalışmasında vatandaşa açık çek verdi.

Laçin, Dodurga Osmancık ve tüm ilçelerin sorunlarını çözeceklerini,  bölgenin eli, ayağı, kolu olacağını belirten Kaya,  Her talebinizle yakından ilgileneceğim. Benim telefonum hemen hemen herkeste var. Olmayanlara da verebiliriz. Gece gündüz demeden hastası olan, sıkıntısı olan, derdi olan bizi arayabilir. Gecenin hiçbir saati fark etmez. Nasip olursa sizlerin hizmetçisiyiz. Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi biz efendi olmaya değil sizlere hizmetkâr olmaya geliyoruz. Bunu da bilerek aday olduk.” dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2018 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-06-08 21:24:44

dün akşamki siyasiler içinde halkla en içten selamlayan ve ilgilenen sizdiniz inşAllah bölge milletvekili olarak devamlı görmek isteriz çamlıca ya hiç kimse gelmemişti ama siz geldiniz ama mecburiyetten ben bulunamadım başarılar Allah yardımcınız olsun

Avatar
Var 2018-06-08 20:02:22

Havaalanımız yok yapabileceğin mi??

banner165