Açıklama Ceylan’dan geldi

AK Parti Çorum heyetinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bugün yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama Milletvekili Ceylan'dan geldi.

24 Kasım 2020 Salı 20:09
Açıklama Ceylan’dan geldi

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve İl Başkanı’nın bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmeye dair açıklama Ahmet Sami Ceylan’dan geldi.

Bakan Karaismailoğlu’na öncelikle hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini belirten Ceylan, Çorum halkının büyük bir özlemle beklediği demiryolu ve havalimanı beklentisi ile ilgili daha önce yapılan çalışmalar, gelinen nokta ve bakanlığın çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

İLÇE KARAYOLLARI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın genel Çorum yatırımları ile ilgili istişare edildiğini vurgulayan Ceylan, karayolları ile ilgili çalışmalarda her hangi bir sorunun olmadığını belirterek, ilçe bağlantı yollarıyla ilgili talepleri ilettiklerini dile getirdi.

HASTANE ÖNÜ ÇOK FONKSİYONLU KAVŞAK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşanan trafik probleminin Bakan Karaismailoğlu’na bir kez daha aktarıldığını anlatan Ceylan, bu konuda beklentilerin ve sorunun kökten çözümü ile ilgili proje üzerinde değerlendirme yapıldığını kaydetti.

BAKAN ÇORUM'A GELECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun kentin hızlı tren, havaalanı ve karayolu yatırımlarına ilişkin taleplerine destek sözü verdiği bilgisini paylaşan Ceylan, ayrıca Ceylan, Bakan Karaismailoğlu’nun en kısa zamanda Çorum’u ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 24.11.2020 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 2020-11-24 22:06:05

Yıl 2010 akparti merkez ilçe başkanı Ahmet sami ceylan basın toplantısında diyorki o tren çoruma gelecek MHP İl başkanı Ercan daştan o dönem de diyorki ne treni tren neyi gelmez Ahmet ceylan cevap veriyor Ercan seni trene bindirmiyecegim dönemin vekili agah Kafkas Ercan da biner diyor evet Ercan daşdan akparti trenine bindi on yıl geçti hala tren gündemde geçmişte kim ne söylemiş neden irdeleyen yok nasıl olsa unutuluyor söyle yalanı yazık bu memlekete

Avatar
Hüsam 2020-11-24 23:13:49

Bir önceki bakan demiştiya çorum ne yapacak treni sivas ankara trenine binecez ya

Avatar
Çorumlu seçmen 2020-11-25 03:59:51

Nah oy veririm bunlara, Yozgata havaalanı bize sabır.

Avatar
Vayandaş 2020-11-25 10:32:39

Elle tutulur hiç bir cümle okumadım ben. Cek cak larla sömürdümüz Çorumu Çorumluyu

Avatar
İskilipİli 2020-11-25 07:58:10

İskilipden haber bekliyoruz. İlçe kongresi yapıldı heralde yeni yönetim var ne icraat düşühülüyor. Belediye yi almak için ne icraatlarda ve vekillik için ne gibi çalışma yapılacak. Ayraca Akparti ilça yönetimi.ilçenin ihtiyaçları için etüd çalışması yapıyor mu. Tosya yolu için girişimde bulacaklarmı. ilçemiz geri gitmesi artık ev fiatları uçuyor arsa üretimi va tek mahalleye yığıntının önlenmesi hakkında tedbirler düşünülayormu.

banner165