Adalet kaybolursa zulüm doğar

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Çorum Barosu ve Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

11 Şubat 2019 Pazartesi 14:00
Adalet kaybolursa zulüm doğar

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, İl Başkanı Faruk Cıdık ve bazı parti yöneticileri ile birlikte Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar’ı ziyaret etti.

Ziyarette adaletin önemine değinen Kurt, adalet kaybolduğunda zulmün doğduğunu söyledi.

Tarihten örnekler de  veren Kurt, “Unutulmaması gereken bir şey var ki adalet herkes için lazımdır. İmam Gazali’nin dediği gibi, adalet kaybolursa sadece karşıtı olan zulüm doğar.” dedi.

SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

SP Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf turu yaparak talep ve sorunlarını dinledi.

Kurt, yaptığı açıklamada, “Şehrimizi her alanda marka yapacak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Mega projelerimizle Çorum’un gelişimini sağlayacağız. İhtiyaçlar konusunda kamuoyu araştırmaları yapıyoruz. Sonuçları değerlendirerek harekete geçeceğiz. İnşallah Çorum için çok önemli çalışmaları 5 yıllık süreçte hayata geçireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim sürecini geride bırakır, sevdamız olan şehrimize hizmet sunmaya başlarız.”

Son Güncelleme: 11.02.2019 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2019-02-12 07:15:14

Adalet kalkınma var ya tıkır tıkır isliyo

banner165