Adana Belediye Başkanı’na leblebi

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek Çorum Leblebisi hediye etti

25 Mayıs 2019 Cumartesi 19:32
Adana Belediye Başkanı’na leblebi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, 31 Mart yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına Millet İttifakı’nın adayı olarak seçilen Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Yeni Çorumspor’un Serik Belediyespor’la oynadığı Play-Off final maçını izlemek için beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Güngör Atak’la birlikte Adana’ya giden CHP İl Başkanı Tüfekçi, burada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Ziyarette Karalar’a görevinde başarılar dileyen Tüfekçi, ayrıca kendisine Çorum Leblebisi hediye etti.

Tüfekçi ve beraberindekileri sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılayan Başkan Karalar ise, Yeni Çorumspor’a Serik Belediyespor karşısında başarılar diledi. Zeydan Karalar ayrıca, Çorum İl Başkanı Tüfekçi’nin de genç ve dinamik bir Başkan olduğunu ifade ederek, kendisiyle tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 25.05.2019 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.