Aday adaylığı başvurusu bitti, meclis sürüyor

MHP'de belediye başkan aday adaylığı başvuruları sona ererken, meclis üyelikleri için müracaat devam ediyor.

17 Aralık 2018 Pazartesi 21:04
Aday adaylığı başvurusu bitti, meclis sürüyor

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Çorum’da yerel seçimin en iddialı partisi olduklarını savunarak, tüm belediyelere talip olduklarını açıkladı.

İşte Kaynar’ın o açıklaması:

Yaklaşan 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlıklarımızı inanç ve azimle sürdürüyoruz. Çorum’da yerel seçimlerin en iddialı partisi olarak tarihi bir başarıya imza atabilmek için belirlediğimiz stratejiler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MHP'nin geçmişte yönettiği belediyeler başta olmak üzere, tüm belediyelere talibiz. Çorum kamuoyunun önüne en iyi şekilde çıkmak istiyoruz.

MHP kadrolarının bu şehirde yönetici olması gerekli. Gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakabilecek bir belediyecilik anlayışına sahibiz. Milletimizden bu yetkiyi alabilmek için onların tanıdığı, teveccüh göstereceği insanların aday gösterilmesi önceliğimiz.

BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI TAMAMLANDI

Partimizden Belediye Başkan aday adaylığı başvuru süreci geçtiğimiz cumartesi günü tamamlanmıştır. Beklediğimizden çok daha fazla ve birbirinden değerli arkadaşlarımız partimizden aday adaylığı müracaatında bulunmuşlardır.

Laçin İlçemiz belediye başkan adayımız açıklanmış, diğer adaylarımızla ilgili değerlendirmeler ise devam etmektedir.

Türkiye’nin her bir köşesinde olduğu gibi Çorum’da da Milliyetçi Hareket Partisi’ne her zamankinden çok daha fazla teveccüh oluşmuştur.  Milletimizin gösterdiği bu yüksek teveccüh şehirde, ilçede, mahallede, sokakta köyde hissedildiği kadar belediye başkan aday adaylarımızın da sayısının geçmiş seçimlere kıyasla çok daha fazla olmasıyla teşkilatlarımızda da ziyadesiyle hissedilmektedir.

Gerek birbirinden değerli aday adaylarımızın gerekse milletimizin partimize gösterdikleri bu yüksek ilgi ve teveccüh bizleri de son derece memnun etmekte ve seçimlerde kazanacağımız büyük başarılara olan inancımızı artırmakla birlikte moral ve motivasyonumuzu da yükseltmektedir. İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte bizlerde tüm belediyeleri kazanarak hemşehrilerimizi MHP’nin modern ve üretken belediyecilik anlayışıyla hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için canla başla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

MECLİS ÜYELİKLERİNE BAŞVURU SÜRÜYOR

Belediye meclis üyesi ve il genel meclisi adayı olmak isteyen aday adaylarımızın başvuruları devam etmektedir. Meclis üyeliklerine aday adayı olmak isteyenlerin 15 Ocak 2019 tarihine kadar İlçe Başkanlıklarımıza bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.”

Son Güncelleme: 17.12.2018 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.