‘Aday adaylık sürecimiz devam ediyor’

AK Parti Alaca Belediye Başkan Aday Adayı Zeynep Karaca, geçtiğimiz günlerde bazı gazeteler ve internet...

25 Ocak 2014 Cumartesi 19:55
‘Aday adaylık sürecimiz devam ediyor’

AK Parti Alaca Belediye Başkan Aday Adayı Zeynep Karaca, geçtiğimiz günlerde bazı gazeteler ve internet sitelerinde ‘Eyvaz ile yola devam’ başlıkılı haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

AK Parti Merkez’inden resmi bir açıklama yapılmadığını ve aday adaylıklarının devam ettiğini dile getiren Karaca, ‘Eyvaz ile yola devam’ başlığıyla çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Karaca, “AK Parti’nin aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Alaca’da ki aday adaylığı süreci de aynı şekilde devam etmekte. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın adıyla yapılan açıklamalarda sanki AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan resmi bir açıklama varmış gibi topluma lanse edildi.

Alaca’ya en iyi hizmeti yapmak amacıyla çıktığımız bu yolda bu şekilde yapılan haberlerle aday adaylık süreci baltalanmakta ve bilgi kirliliği oluşturulmakta. Rakiplerimiz tarafından aday adayları yıpratmak amaçlı çıkan bu haberler AK Parti’ye de zarar veriyor. AK Parti Alaca Belediye Başkan Aday Adaylığı süreci halen devam ediyor ayrıca kesinleşmiş resmi bir açıklama yok. Kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi.








Son Güncelleme: 26.01.2014 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.