Adaylar tanıtıldı, Özsaçmacı’ya CHP rozeti

Çorum’da Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında 14 Mayıs seçimlerine giren Millet İttifakı adaylarını tanıtırken, İyi Parti'li Bekir Özsaçmacı'ya CHP rozeti takıldı.

10 Nisan 2023 Pazartesi 01:14
Adaylar tanıtıldı, Özsaçmacı’ya CHP rozeti

Çorum’da Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında 14 Mayıs seçimlerine giren Millet İttifakı, milletvekili adaylarının netleşmesinin ardından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

İTTİFAK İL BAŞKANLARI VE ADAYLAR KATILDI

CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Ümit Er, İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Hüsamettin Öztürk, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Damar’ın yanı sıra; Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, 6 siyasi partinin merkez ilçe başkanları, il ve merkez ilçe yöneticileri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.
Toplantıda önce il başkanları söz alarak 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacaklarını ve parlamentoda da Millet İttifakı'nı güçlü bir şekilde temsil edeceklerini açıkladılar.

SAADET ADAYI GÜHER: 'ÇORUMHAK ETTİKLERİNE KAVUŞACAK'

İlk önce Millet İttifakı 4.Sıra Milletvekili Adayı Saadet Partili Seyit Ahmet Güher'e söz verildi.

Güher yaptığı konuşmada, "Milletin sesine kulak tıkayan milletvekili adaylarına, yöneticilere halkımız sandıkta en güzel cevabı verecektir. Hepimiz taşın alına elimizi koyarak 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkacağız. Karadeniz’in incisi olan Çorum, başta demiryolu, havaalanı olmak üzere hak ettiği tüm hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

CHP ADAYI SOLMAZ: 'SÖZ VERİYORUZ, YİNE BAHARLAR GELECEK'

CHP 3.Sıra Milletvekili Adayı CHP'li Burçin Solmaz Polat ise “Halkımıza söz veriyoruz. Yine baharlar gelecek. Çürümüş bu saray iktidarını, Millet İttifakı bileşenleri olarak birlikte yıkacağız. Halkımız yine özgürce, barış içerisinde, birbirine düşmanlaşmadan, el ele vererek bu seçimi alacak ve iktidar olacağız. Hep birlikte çalışacağız ve baharı bu ülkeye getireceğiz” diye konuştu.

İYİ PARTİ ADAYI ÖZSAÇMACI: 'ARTIK CHP'LİYİZ'

2. Sıra Milletvekili Adayı İYİ Partili Bekir Özsaçmacı da, bundan böyle CHP çatısı altında hep birlikte mücadele edeceklerini, artık CHP’li olduklarını ifade ederek, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Meral Akşener’i ise başbakan seçtirmek boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.

CHP ADAYI TAHTASIZ: 'KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞAKNI SEÇTİRECEĞİZ'

Son olarak 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tahtasız bir konuşma yaptı. Tahtasız, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'ülkesini en çok seven, işini en iyi yapandır' sözünü hatırlatarak, görevini hakkıyla, layıkıyla yapacağına, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmeye, gece gündüz çalışmaya dair söz veriyorum." şeklinde konuştu.

ÇORUM PARK’TA HATIRA POZU

Toplantıda ayrıca Millet İttifakı 2.sıra milletvekili adayı İYİ Parti'li Bekir Özsaçmacı'ya CHP rozeti takıldı. Toplantının sonunda milletvekili adayları ve katılımcılar, Çorum Park önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 10.04.2023 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AH 2023-04-10 01:25:41

Ah ah ah, Rahmetli Başbuğumuz iyiki bu günleri görmedi, kahrından bir kez daha ölürdü. Onca şehitlerimizin ahı !!!

Avatar
Murat 2023-04-10 07:59:16

Ülkücülere bak ülkücülere hey maşAllah ! Kuldan utanmıyorsunuz Allahtanda mı korkmuyorsunuz ! Ülkücünün CHP de ne işi var densizler

Avatar
Davut 2023-04-10 05:08:18

Yakışır beyefendiye CEHAPE rozeti

Avatar
Seçici 2023-04-10 07:35:26

Biz de iyi niyetlerinize binaen oyumuzu size teslim edecez inşAllah gerçekten güzel günler göreceğiz ümidiyle kolay gelsin şimdiden

Avatar
NİKONYA_lI 2023-04-10 02:32:18

Chp lilere yorum yapmam ama iyi partililer içimi acıtıyor onlardan tek isteğimin ülkücü ve milliyetçi kimlik takınmamaları bu bir ihanetin belgesidir

Avatar
Çorumlu 2023-04-10 04:13:47

Arkadaş dünya tersine döndü galiba. Ülkücüyüm diyen CHP li oluyor. Saadetliler 6 oka oy veriyor. 7 li masa dünyanın en komik ittifaki. Kim neyi kınadıysa başına geliyor. Bekir efendiye zamanın da sen CHP’li olacaksın dense heralde kavga çıkardı. Şimdi güle oynaya rozeti yakasına takıyorlar. Allah akıl sağlığımızı korusun.

Avatar
Kâmil 2023-04-10 04:59:12

Sizde azıcık feraset olsa parti rozeti kullanamazsınız seçim ortaklığını Çorum için birlikteliği ön plana cikartirsinız

Avatar
Daha cok AH cekeceksin 2023-04-10 06:50:10

Hadi lan ordan AH'misin uh musun. Stepne lastik gibi takildiniz akp'nin pesine hala bos bos konusuyosun. Haburda cadir mahkemesi kurup teroristleri davullu zurnali yargilayan kimdi. Torbacilara ulku ocaklari genel basksnini kim oldurttu.Basbug hayatta olsaydi bugunku sozde mhp'lilerin bir tanesini bile partide birakmazdi. Adamin oglu ve kizi babasinin partisine guvenmiyo. Gidip baska partilerden aday oluyorlar. Ezberlemissiniz iki cumle bos bos konusuyosunuz

Misafir Avatar
crm 2023-04-10 20:00:46 @Daha cok AH cekeceksin

saçmacı, layığını bulmuş..çakma ülkücüler...aha...alırsın. size oy moy yok..tiyatrocular...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Emekli 2023-04-10 14:53:19 @Daha cok AH cekeceksin

Hasan milliyetçi dinci sosyal demokrat liberal diye bi şey kalmadı bi vatanı satanlar ve onlara stepnelik yapıp yıllardır iktidarda kalmasına sebep olanlar bide vatanseverler kaldı sen hangisindensin ikincidensenim diyorsan yorumun tezat oluşturuyor

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
hasan 2023-04-10 13:23:52 @Daha cok AH cekeceksin

şayet milliyetçi isen ve CHP çatısı altında sığınmacı gibi seçime girecekseniz sizede yazıklar olsun.

Beğenmedim! (7)