Adayları tek tek aradı

Türkiye Maarif Vakfı Daimi Üyesi Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, 24 haziran seçimlerinin AK Parti Çorum Milletvekili Adaylarını tek tek aradı.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 21:50
Adayları tek tek aradı

Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi AK Parti Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, 24 Haziran seçimlerinde İl Başkanı Mehmet Karadağ ile Çorum Milletvekili Adayı olan isimleri tek tek arayarak tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Ayrıca seçim çalışmalarına katkı vereceğini ifade etti.

Bağcı, Instagram ve Twitter hesabından yaptığ ıpaylaşımlarda ise şöyle dedi; “27. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Adaylarımızı canı gönülden tebrik eder, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Rabbim muaffak etsin, yolları açık olsun. Milletvekili ve aday adayı tüm dava arkadaşlarımızın Türkiye’nin yükselişine katkı sunacakları inancım tamdır.

AK Parti kutlu bir davadır. Bu davada yer almak, bu davanın bir neferi olmak şereftir. Onurdur. AK Parti’de bu bir bayrak yarışıdır. Öyle bayrak yarışı ki, bayrağı teslim alan da bayrağı teslim eden de aynı şekilde bu kutlu dava için koşuyor. Bizde eski-yeni yok. Birlikte daha güçlü olacak. Milletvekili, aday ve aday adayı el ele omuz omuza vererek çalışacak, hep birlikte yola devam edecek. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye’nin kuruluşunu gerçekleştireceğiz inşallah. 24 Haziran’da lider ülke güçlü Türkiye’nin yolu açılacaktır."

Son Güncelleme: 22.05.2018 02:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Wıldo 2018-05-22 00:34:01

Yaniii...