Adayları yeniden değerlendirecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayları yeniden değerlendireceği kulisleri var.

12 Şubat 2019 Salı 11:07
Adayları yeniden değerlendirecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Mehmet Fatih Bucak’ın adaylığıyla ilgili yapılan itirazlar üzerine bütün adaylarla ilgili bir değerlendirme yapacağını bildirdiği öğrenildi. Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre, dün gerçekleştirilen CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında bazı üyeler Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde daha önce MHP'den aday olan Mehmet Fatih Bucak'ın aday gösterilmesine itiraz etti.

Bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Adayları belirlerken tüm kesimlerin görüşlerine başvurduk" dediği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun bütün adaylarla ilgili genel bir değerlendirme yapacağı, konuya dair açıklamanın ise CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan geleceği bildirildi.

Son Güncelleme: 12.02.2019 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165