Adaylığı bekleniyordu, açıklama geldi

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, milletvekili aday adayı olmadığını açıkladı.

19 Mart 2023 Pazar 20:08
Adaylığı bekleniyordu, açıklama geldi

Çorum’da parti kulislerinde ismi AK Parti Milletvekili aday adayı olarak geçen, memleketi Sungurlu'ya savunma sanayisi yatırımlarının getirilmesine vesile olan ve spora yönelik destekleri ile dikkatleri üzerine çekerek adaylık ihtimalinin güçlendiği yorumlarına neden olan, ancak seçim sathı mahalline girilince sessizliğe bürünen Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, aktif siyasete girip girmeyeceğine yönelik söylentilerle ilgili açıklama yaptı.

ÇORUM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’ SÖZÜ

Dere, milletvekili adayı olmayacağını duyururken, sosyal medya payşalışımında şöyle dedi:

“Güzel ülkemizin, asil milletimizin ve çok değerli Çorumlu hemşehrilerimin her zaman hizmetinde olduğumu bilmenizi isterim.
Benim vefalı hemşehrilerim; biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Göstermiş olduğunuz bu samimi sevgi, benim hizmet etme yükümü bir kat daha artırmaktadır. Milletimizin emaneti olan bu makamlarda çalışırken, aklımızdan sizlerin bize duyduğu bu güven, samimiyet, vatan ve millet sevgisi asla çıkmayacak. Yorulduğumuz anda sizlerin bize olan güveni aklımıza gelecek ve çok daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ADAYI DEĞİLİM

Allah’ın izni, siz hemşehrilerimin desteği ile; umutları çoğaltarak, ufukları açarak hep beraber Türkiye Yüzyılının inşasını sürdürecek ve Büyük Türkiye hedefimize ulaşacağız. Bu vesileyle açıklamak isterim ki; Türkiye Yüzyılına giden yolda önemli bir merhale olan 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni eder tüm aday adaylarına başarılar dilerim.

CUMHURBAŞKANIMIZIN İŞARET ETTİĞİ İLKELER

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği; tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet ilkesi doğrultusunda; hızla büyüyen, gelişen, kalkınan, huzurlu, istikrarlı, daha güçlü bir Türkiye için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uygun görülen her alanda tüm gayretimle çalışacağımı, güzel Ülkemizin, asil milletimizin ve çok değerli Çorumlu hemşehrilerimin her zaman hizmetinde olduğumu bilmenizi isterim.

DAHA ÇOK YÜRÜYECEK YOLUMUZ VAR

Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve güzel memleketimizi taşıyacak daha çok hedefimiz var. Sizlerden aldığımız güven ve destek sayesinde başarılı çalışmalar ortaya koyduk. Hep birlikte daha güzel bir Çorum için gayret ve azim ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; şahsıma göstermiş olduğunuz sevgi, hürmet ve ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

Son Güncelleme: 19.03.2023 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biliyor kazanamayacığını 2023-03-19 20:28:14

AKP'nin çöküşte olduğunu gördü. Akıllı adam.:)

Avatar
Adnan 2023-03-19 21:31:58

Bakan yardımcısı olarak çoruma daha çok faydası var. Tebrik etmemiz gerekiyor

Avatar
Akepe gidici 2023-03-20 00:02:20

Akepeden milletvekili olmak ne demek Kılıçdaroğlu %57 ile kazaniyor

Misafir Avatar
öğretmen 2023-03-20 11:02:11 @Akepe gidici

dokuz defa gidici deyip gitmeyince karalar bağlayanlar az kaldı bekleyin bizde bekliyoruz.şaşkaza gelseniz meral sizi ertesi gün çarpacak kadına demediğiniz kalmadı.ABD nin şeyi ile gelseniz ne olacak eski solcularda kalmadı

Beğenmedim! (2)
Avatar
Onay alamadi ellam 2023-03-19 21:26:11

Onay gelmedi yukaridan. Ya da ilk iki sirada daha garanti adaylar var. Ikinci sira aday kesinlikle Ensarci kadrosundan biri olacak, demedi demeyin.

Avatar
Murat Paydar 2023-03-19 22:40:47

Çok Kıymetli Bakan yardımcımızı inşAllah Bakan olarak görmek isteriz. Çorumun gönlüne taht kurdu. Yıllardır Beklediğimiz Bakanlık neden olmasın başarılı mütevazı Türkiye yüzyılına yakışacak BÜROKRAT

Sayın Cumhurbaşkanımız Seçim sonuçlarından biiznillah tereddütü yok seçim sonrası çalışmaları içinde

20 yılda sürekli kendini yenileyerek Turkiyeyi geliştirerek her şey daha iyi oldu planya devam edecek inşAllah.

Kimsenin şüphesi olmasın

Avatar
En iyisini yaptın 2023-03-19 22:49:53

Sayın Bakanım senin o makamda kalman en hayırlısı olacaktır. Milletvekilliği sistemi bu yeni sistemde çokta önemli değil artık. Yolun açık olsun...

Avatar
Ali 2023-03-19 23:24:52

Adam sivrildi diye bazı yamyamlar aleyhinde iftira çalışması yaptırdı

Avatar
SORUMLU 2023-03-20 08:27:27

EEE KEMAL KAZACAKSA BAKAN YRD. OLAMAZ Kİ...