Adaylığını bu sözlerle açıkladı

Av. Muhsin Kocarasaç, İYİ Parti Çorum İl Başkanlığına adaylığını parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

12 Aralık 2022 Pazartesi 22:43
Adaylığını bu sözlerle açıkladı

İYİ Parti Çorum İl Başkanlığına adaylığını parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan Av. Muhsin Kocarasaç, Kocasaraç açıklamasında, partisinin psikolojik sınır olarak tanımlanan yüzde 20’lik sınırı çoktan aştığını iddia ederek, adım adım iktidara yürüdüklerini savundu.

İşte Kocasaraç’ın o açıklaması:

PARTİDE ALDIĞI GÖREVLERİ ÖZETLEDİ

“Hepinizin bildiği gibi mensubu olmaktan gurur duyduğumuz İYİ Parti, Genel Başkanımız, Liderimiz Meral Akşener tarafından 25 Ekim 2017 tarihide kurulmuş ve hızla Türkiye genelinde teşkilatlanmıştır. Bu süreçte İYİ Parti Çorum İl Kurucular Kurulunda yer aldım ve oluşturulan il yönetiminde il disiplin kurul üyesi ve üst kurul delegesi olarak yer aldım. Akabinde 2018 genel seçimlerinde Çorum İYİ Parti il seçim koordinasyon başkanı olarak görev yaptım ve 2019 yerel seçimlerinde İskilip İlçesi İYİ Parti belediye başkan adayı oldum ve ilçede %14 oranında oy aldık. Yani İYİ partinin kuruluş aşamasında bugüne kadar ki süreçte birçok kademede görev yaptım. Gelinen bu aşamada partime, ilime ve ülkeme hizmet etmek için Çorum İYİ Parti İI Başkanı adayıyım.

2023 DÖNÜM NOKTASI

2023 tarihinde yapılacak Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yakın tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır. Ve bu genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için ve Yüce Türk Milleti için demokratik bir dönüm noktasıdır. Bu tarihi öneme haiz genel ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde biz milliyetçi, muhafazakar, demokrat, Türk milletine karşı sorumluluk duyan herkes, elinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır. Bu bir makam, yetki, ayrıcalık ve üstünlük talebi değildir; vazife, sorumluluk ve mücadele talebidir. Ben ve ekip arkadaşlarım bu vazife, mücadele ve sorumluluğa talibiz.
İYİ Parti dünden bu güne her türlü engellemelere, iftira ve sabotajlara maruz kalmış ve fakat liderimiz sayın Meral Akşener'in değişmez dik duruşu ve milletimizin üstün teveccühü ile her türlü zorlukları yıka yıka bugünlere gelmiştir.

ÇORUM İÇİN HEDEFLERİNİ AKTARDI

Partimiz psikolojik sınır diye adlandırılan %20 lik sınırı çoktan aşmış, emin adımlarla ve güçlü kadrolarla adım adım iktidara yürümektedir. Türk kamuoyu ile de paylaşılan ekonomiden sağlığa, eğitim öğretimden adalete bu gün ülkemizin kangren haline gelmiş sorunlarına ilişkin çözüm odaklı politikaları ile halkımız nezdinde de iktidarı beklenilen bir parti haline gelmiştir. Dünyada eşi ve benzeri olmayan ve bu sebeple ‘Türk tipi’ adı verilen cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemizi adeta tek adam yönetimine çevirdiği, ortak aklın ve devlet tecrübesinin ve kadrolarının bir tarafa bırakılarak tek bir kişinin aklına ve iradesine devletimizin ve milletimizin kaderinin terk edildiği, liyakat yerine sadakatin, adalet yerine adaletsizliğin ve adam kayırmacılığın hakim olduğu, yasaya, yürütme ve yargı erklerinin tek bir kişinin elinde toplandığı, başta Anayasamız olmak üzere yazılı kurallarının neredeyse tamamının askıya alınıp milletimizin parça parça bölünmeye çalışıldığı şu karanlık günlerde milletimiz sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'i ve Partimizi adeta bağrına basmakta ve önümüze gelecek seçim sandığını beklemektedir. Bizler de İYİ Parti Çorum ailesi olarak birliğini ve beraberliğini sağlamış, bu kutlu iktidar yürüyüşüne yürekten inanmış, hemşerilerimizden ve parti tabanından gelen yoğun istek ve teveccüh ile çalınmamış kapı gidilmemiş köy bırakmayacak şekilde iktidar hedefine kilitlenmiş arkadaşlar olarak İYİ Parti Çorum İl Başkanlığına ve yönetimine talip olmuş bulunmaktayız.

Seçimlerin normal zamanında yapılması halinde bile yaklaşık altı ay kala talip olduğumuz bu görevin yüceliğinin ve sorumluluğunun farkındayız. Bu sorumluluğun altından kalkabilecek donanıma ve inanca sahip arkadaşlarım ile birlikte yapılacak İl Kongremizde emanetin tarafımıza verilmesi halinde hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başlanılacağının, yaklaşık 750 köyümüzde ve merkez ile birlikte 14 ilçemizde eksikliklerin tamamlanmasının sağlanarak partimizin seçimlere hazır hale getirileceğinin sözünü buradan tüm partililerimize veriyoruz. Çorum teşkilatlara olarak sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanım efendinin çalışma azmine ortak olarak bulunduğumuz yerin ötesine geçeceğimize söz veriyoruz. Partimizde birliğin, beraberliğin ve kardeşlik ruhunun tesisinde elimizden gelen se varsa yapacağımızın garantisin buradan bu vesile ile bir kez daha veriyoruz. Ben değil. Biz anlayışını partimizde hakim kılacağımıza söz veriyoruz. Dışarıda tek bir arkadaşımızı bile bırakmadan ve partimiz içerisine sokulmak istenilen fitne ve fesada geçit vermeden partimizi ilimizde birinci parti yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımıza söz veriyoruz. Yiğit düştüğü yerden kalkar demiş atalarımız. Biz de hem ülkemizi hem de şehrimizi düştüğü yerden kaldırmaya söz veriyoruz. Ben ve arkadaşlarım buna inandık, başaracağız, başaracağız, başaracağız. Yapılacak olan il kongremizin, vatanımıza, milletimize, şehrimize ve tüm İYİ Parti camiasına hayırlar getirmesini diliyorum. Kutlu iktidar yürüyüşümüzün başlangıcı olmasını Yüce Yaradanımızdan niyaz ediyorum. Unutmayalım iyiler mutlaka kazanacaktır.”

Son Güncelleme: 13.12.2022 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boluda yaşayan İskilipli 2022-12-13 06:42:44

Çorum ve Türk Siyasetinde 2.Muhsin Başkan dönemi başlıyor.Ülkücülerin Yeni adresi İYİ parti olacaktır.Çorumda da ülkücülerin İYİ Parti çatısında birleşmesine öncülük edecek kişide Muhsin Başkan olacaktır.Yolunuz açık olsun.Allah utandırmasın.Dualarımız sizinle başkanım.

Misafir Avatar
crm 2022-12-13 21:35:56 @Boluda yaşayan İskilipli

Diyarbakırda esnaf ziyereti yaparken 'burası kürdistan toprağıdır' diyen sıçana ağzının payını veremeyen korkak meral ablanız toplasa toplasa ancak ÇAKMA ülkücüleri toplar...

Beğenmedim! (6)
Misafir Avatar
crm 2022-12-13 21:10:11 @Boluda yaşayan İskilipli

Ula iskilipli bolunun havası çarpmış seni. gerçekler hiç bir zaman değişmez....

Beğenmedim! (6)
Misafir Avatar
Ramiz Dayı 2022-12-13 20:33:28 @Boluda yaşayan İskilipli

Yeğenlerim;Ev,araba,arsa,bağ,bahçe alıp satın ama arkadaşını sakın satmayın.Unutmayınız ki; satanı da satarlar.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Nuriye Serpil Yılmaz 2022-12-13 18:04:17 @Boluda yaşayan İskilipli

Siyasette en büyük ihanetler en yakınındaki kişlerden gelmiştir.Muhsin Beyi beraber yol yürüdüğü kişiler satmazsa, siyasi kariyerininde zirveye ulaşacağını düşünüyorum.

Beğenmedim! (1)
Avatar
GÖREN GÖZ 2022-12-13 09:43:46

YALAN SÖYLÜYORSUN BİR YALAN RÜZGARINA KAPILMIŞ SAVRULUYORSUNUZ,SİZ Kİ YANINDAKİ SEYREK SAÇLI,KARABIYIKLI MİLLİYETCİ KAREDEŞ BİLE BIYIK ALTI GÜLÜMSEYEREK,BU HANFENDİ BİZİ REZİL EDER YA ÇOK BURDAN BAŞKA YOL YOOOK,TAVRINDA....

Avatar
Emekli 2022-12-13 11:40:39

Bu kişilerle Çorum'da kazanamazsınız. Avukat beye tavsiyem yola çıktığın yanı başındaki adamı bir tanı bak bakalım esnaflığında kaç kişi seviyordu bu esnafı zaten dükkanıda kapandı

Avatar
Kenannn 2022-12-13 06:12:52

2+1+1 vekil sayı tahmini.
İlçeler hizmetsizlikten bu oran tahmin tutarmı, memur zammı öğrenci kreri onanı gibi yüksek tutulursa ve ilçelerde yapılmayanlar özellikle basına çıkanlar yapıyırsa bu oran değişir. seçile 5 aya yakın var 1 saat önemli Tosya Iskilip yolu bekliyor