Afyonkarahisar hatırası

CHP Genel Merkezi’nin yerel yönetimler kampına katılan Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sohbet etti.

26 Temmuz 2019 Cuma 23:00
Afyonkarahisar hatırası

CHP Genel Merkezi’nin yerel yönetimler kampına katılan Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, aynı kampa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sohbet etti.

Başkan Aylar, toplantıda yaptığı konuşmada Mecitözü'ne yönelik plan ve projelerinden yola çıkarak, yerel yönetimlerde başarılı olmanın daha büyük başarıları da beraberinde getireceğine inandığını ve tüm Türkiye'de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde elde edilen büyük başarıyla yetinilmemesi gerektiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kader 2019-07-26 23:27:47

şirin mecitözünün kaderi yapcak bişey yok ilçenin durumu hiçte özüne yakışmayacak durumda toz toprak çal çamur böyle uzaklardan gülerler başkaca icraat olmaz kendine gel mecitözüüüü

Avatar
Garip ne yapsin 2019-07-27 02:05:02

Başkanımız çok dürüst bir kişi çokta caliskan

Avatar
Berkay Erdi Özbilgen 2019-07-27 16:56:29

Yaşadığım şehrin belediye başkanı ile doğduğum şehrin belediye başkanı ile nasl da yayakıştılar İnş darısı da Çorum a yok çorum AKP katılırsa gider biran önce millet akıllanmalı biz AKP nin cebini dolduruyoruz kendimizin degil akıllan artık çorummmmmm