Agah Kafkas Çorum’dan aday

AK Parti Çorum eski Milletvekili ve MKYK Üyesi ...

03 Eylül 2015 Perşembe 16:35
Agah Kafkas Çorum’dan aday

AK Parti Çorum eski Milletvekili ve MKYK Üyesi Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Çorum milletvekili aday adayı oldu. Kafkas, adaylık başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’ne yaptı.


Mustafa Demirer imzalı habere göre, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren partide aktif görev alan Kafkas, gerek iki dönem üstlendiği Çorum milletvekilliği gerekse yaklaşık 3 yıl süren sağlık bakan yardımcılığı görevlerinde memlekete çok önemli hizmetler kazandırdı.


AK Parti Genel Merkezi’nin ‘fabrika ayarları dönüş’ sinyali verdiği son dönemeçte, Agah Kafkas’ın milletvekili aday adayı olması hem parti tabanından hem de farklı siyasi görüşe mensup Çorumlular’ın ekseriyetinden olumlu karşılık buldu.


AK Parti’nin 13 yıllık iktidarında hem siyasetçi hem de devlet adamlığı kimliği ile Çorum’da önemli yatırımlara imza atan Kafkas’ın, 1 Kasım milletvekilliği genel seçimlerinde Çorum Milletvekili Aday Adayı olması kent için önemli bir şans olarak yorumlanıyor.


Son Güncelleme: 26.07.2018 00:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2015-09-03 17:09:00

Murat yıldırım kaldı oda aday olsun en başa Dönelim çorum için o kayıp yıllarımız tekrar başlasın...

Avatar
Yok herii 2015-09-03 18:51:04

Allahım sen bizi bu insanlardan koru. ne murat Yıldırım istiyoruz ağah kafkası ne cayıt bağcıyı ne salim uslu ne de ilksen hanım efendiyi. Yeter artık yaaa çoruma hiç faydası olmayan insanların türkiye de faydası olmaz. Yine listede bu insanlar olursa benimle beraber 100 lerle kişiler oy vermeyecek. Yine kayıp eden çorum olacak

Avatar
Gaç ordan 2015-09-03 18:56:00

Bu millet vekilleri ile bir yere varamadık.İnandığımız parti bu vekillerle yola devam ederse biz yokuz kardeşim.biz diyorum çünki biz çorumuz.inşallah ak parti bu hatayı tekrarlayıp bizi yani Çorum'u kaybetmez.

Avatar
Gaç ordan 2015-09-03 22:41:43

Madem yazdığımı paylaşmayacak cesaretin yok ben gazeteciyim deme.boş boş laf kalabalığı yapıp ortamı meşgul etme

Avatar
Serkan Mektar 2015-09-03 23:47:32

başka insan evladı yok değil mi.hep aynı kişiler

banner165