Ahlatcı bu kez net ve kesin konuştu

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı  Erdoğan başkanlığında Çorum’un beklediği tüm yatırımları alacağını açıkladı.

26 Nisan 2023 Çarşamba 00:09
Ahlatcı bu kez net ve kesin konuştu

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, hemşehrilerinden Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Çorum’un beklediği tüm yatırımları alacağına inanmalarını istedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık ve Akpınar Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

Hükümet olarak esnaf ve sanatkarın alın teri ve emeğinin kıymetini çok iyi bildiklerini belirten Ahlatcı, "Birlikte üreterek, birlikte çalışarak, ülkemizi hedeflerine ulaştırana kadar bize durmak dinlenmek yok.” dedi.

GENÇLERE ‘OY VEBALDİR’ HATIRLATMASI

Ahlatcı, esnaf gezisinde karşılaştığı vatandaş ve gençlerle ayaküstü sohbet etti. Oy kullanacak gençlere nasihatlerde bulunan Ahlatcı, kullanacakları oylarının vebalini hatırlatarak vatana, millete, bayrağa sahip çıkmalarını istedi.

‘BU VATAN BİR KİLO SOĞAN VE PATATESTEN DAHA ÖNEMLİ’

Gençlerin vatan hainleri ile işbirliği yapanlara bu vatanı teslim etmeyeceğine inancının tam olduğunu kaydeden Ahlatcı, bu vatanın bir kilo soğan ve patatesten daha önemli olduğuna vurgu yaptı. Kahvehanelerde oturan vatandaşlarla çay eşliğinde konuşan Ahlatcı, talep ve beklentilerini sordu.

‘İNANIN, ÇORUM’UN BEKLEDİĞİ TÜM YATIRIMLARI ALACAĞIZ’

Ahlatcı, Çorum’un beklediği tüm yatırımları alacağını iddia eden Ahlatcı, “ Çorum'u seven birisi olarak destekleriniz ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başımızda olduğu sürece Çorum'un beklediği tüm yatırımları alacağıma inanmanızı istiyorum" dedi.

Ahlatcı, Çorumlu’nun ekseriyetinin kendisine ‘Sizden vekillik değil, bakanlık bekliyoruz.’ sözleriyle karşılık verdiklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kıraç 2023-04-26 00:45:54

21 yıldır iktidarda CEHAPE mi vardı. 1- 21 yıldır CEHAPE mi iktidardaydı da Çorum yatırımları alamadı.
İBB seçimlerinde vatan BEBEK KATİLİNİN mektubunu okutan CEHAPE miydi. Ö ÖCALALANI tv ye çıkaran ve kendisine oy isteyen CEHAPE miydi.
2019 yılında peynirin kğ 17,99 TL. Asgari ücret 2.020 TL. Şimdi peynir 200 TL, Asgari ücret 8.500TL. 2019 ile kıyaslayınca asgari ücret 20.000TL olması gerek.CEHAPE mi engelledi
Tencere iktidarların terazisidir. VATAN SEVGİSİ HİÇ BİR KİMSENİN HİÇ BİR KİMSEDEN AŞAĞI DEĞİLDİR. Sizin ikdidarınızı herhalde SOĞAN götürecek

Misafir Avatar
Kısa ve Öz 2023-04-26 11:23:50 @Kıraç

laf kalabalığı yapmayacağım.. kandilin destekleyin dediği adaya bizden oy çıkmaz.. nokta..

Beğenmedim! (3)
Avatar
Corumlu 2023-04-26 01:40:39

Sn Ahlatci 21 yıldır AKP iktidarda eğer tüm yatırımları siz getireceksiniz 21 yıldır milletvekili olanlar hiç bir şey getirmemiş anlamı çıkar. 21 Yıldır şu corumda en çok sermaye olarak kim büyüdü derseniz isim çok açık değil mi. Şu an 25 yıl bir fiil çalışmış biri asgari ücretten sigortası yatan biri emekli olsa sadece 500 metre kare bir hobi bahçesi bile alamazken iktidar sayesinde 10 yilda katriyonlar ve trilyon dolarları cebe atanları nasıl izah edeceksiniz. Bu ülkede emekli olan emek işçisi ikramiyesi ile bir ev bile alamazken bunun telafisi nasıl olacak. Dünya birilerinin dünyası ve kendine göre yarattığı rant ve adaleti ile yaşanacak bir yer yada ülke ise herhalde garibanların beka sorunu ölene kadar hiç bitmeyecek gibi. Aslında Beka dediğiniz sorun sadece sermayenin ve seçkinlerin kendi sorunun ötesine hiç geçmeyecek gibi. Nedense beka hep seçim zamanı yada sermeyenin sıkıntıları artıkça konuşulan bir olgu gibi neden kirasını odemeyemenler, Asgari ücretle geçinmek zorunda birakilanlar, işsiz kalanlar, hastanede mağdur olanlar, şehitler ölürken, yolsuzluklar yapılırken, vaatler yerine getirilmezken, uyuşturucu okullara kadar inerken, maden işçileri ölürken, çocuğunun eğitimi konusunda sıkıntı çekerken vatandaşın beka meselesi hiç akla gelinmiyor. Üstüne üstelik tasarruf edin gibi akildisi tavsiyelerde bulunuyor. Peki vatandaş da sizlere bırakın siyaset yapmayın memleketi iyi yonetemiyorsunuz gibi bir tavsiyede bulununca neden karşı çıkıyorsunuz. Kusura bakmayın bu eleştiriler sizin sahsinizla ilgili değil genel bir durum. Umarım anlata bilmişimdir. 8500tl asgari ücretle 7500tl emekli maaşı ile insanlar yeterince tasarruf ediyor. Itibardan tasarruf edemeyenlerin tavsiyede bulunması çok ağır geliyor

Avatar
Şaşkın ördek 2023-04-26 07:34:28

Boş boş konuşmasın fanatik bir Akpartili olarak söylüyorum öncelikle Türkiye'deki ve özellikle Çorum daki şiddet olaylarını çözsünler suçlunun yanında değil mağdurun yanında yer alsınlar.

Avatar
Vebal 2023-04-26 02:24:18

Evet oy vebaldir. Enflasyon, Faiz, Zina, Domuz Eti, Zerra Zarrap, Kızılay Başkanı , Dış politika ırak mısır Libya Suriye, Barzani, Apo, Salih Müslim, feto, dış borç, eğitim, sağlık paralı olması, patates, soğan, süt, et, peynir, israf, görevden alınan AKP li belediye başkanları, büyük orta doğu, özelleştirme adı altında satılan fabrikalar gerçekten oy çok büyük vebaldir

Avatar
İskilipli 2023-04-26 05:44:14

Çorum İskiliy Bayat Çankırı Pursaklar Ankarü bu yol duble olmalı. Kırıkkale tıkandığından insanlar bu yolu kullandılar. Aşrıca Tosşa İskilip yolu açılır ise İstanbul 90 km kısalıyor. Kıymetli vekilim bu iki güzergah Çoruma faydası olur. Ankara güzergahı dü 45 km düşük. İlçe %80 üstü oy veriyor. ama işte vs olmuyor. Yüksek okul, kale restorasyonu bekliyor. hatırlatmak hatırda tutmak gerekli.

Avatar
Bos bos konusmus yine 2023-04-26 06:54:29

Herkes vatan haini bi bunlar vatan sever. Daha dune kadar inkar ediyorlardi,onceki aksam Tayyip, tank paletin %49'u Katarlilarin diye kendi agzi ile soyledi. Ulan milleti 1 kilo sogan ve patatese muhtac ettiniz, kendiniz saraylarda yasiyorsunuz, bir de utanmadan vatan sogan, patatesten daha onemli diyorsunuz. Para ile sattiginiz Turk vatandasligi da sizin kibrinizden, tek adam rejiminizden daha onemli.

Avatar
Yolyapar 2023-04-26 01:51:18

Vatan sevgisi eğer CHP li MEHMET YOLYAPAR abinizde yoksa Akrabanız CHP Milletvekili Mehmet TAHTASIZ da yoksa Corumgaz yöneticisi dostunuz abiniz CHP eski il başkanı Osman SAMSUNLUDA yoksa , Arkadasiniz Meslekdasiniz Parti yoneticiniz Eski CHP meclis üyesi Av Esra Çınarda yoksa, Eski Corumgaz Ortagi CHP li Ünal Kakacta yoksa , Akparti binasının sahibi Hikmet KILIÇOGLU olması gerekiyor yanılmıyorsam oda iyi bir CHP lidir hemen bunlarla ilişkinizi kestiğinizi açıklayın ki millet kimin samimi kimin ne dediği belli olsun. Yapmayın ALLAH aşkına bu ülke hepimizin en az sizin kadar vatan sever herkes

Avatar
Ali Osman 2023-04-26 07:29:24

Asıl vebal halkın istememesine rağmen türlü oyunlarla kendilerini aday yaptıran liyakatsizlerindir vebal yıllardır sabırla hizmet bekleyen Çorum'a hizmet getirmeyip vatandaşı çocuk gibi kandırmaya çalışanlarındır

banner165